• سه‌شنبه / ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99052115455
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری:

روند عملیاتی شدن سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده در آذربایجان شرقی رصد می‌شود

روند عملیاتی شدن سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده در آذربایجان شرقی رصد می‌شود

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی از راه اندازی سامانه سراسری 101 همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: در قالب این سامانه، روند عملیاتی شدن سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده در استان رصد و پایش خواهد شد.

رقیه صادق‌زاده در جمع خبرنگاران با تاکید بر اهمیت توانمندسازی بانوان به ویژه در شهرستان‌ها، اظهار کرد: هرچند در پی شیوع کرونا، امکان برگزاری جلسات حضوری فراهم نیست اما در این شرایط نیز سعی می‌کنیم از وضعیت شهرستان‌ها در حوزه زنان باخبر شده و برنامه‌ریزی‌هایی انجام دهیم.

وی با اشاره به تدوین سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده در آذربایجان شرقی طی سال گذشته، افزود: سال گذشته در رابطه با این سند برنامه‌ریزی‌های بسیاری شده و شناسایی وضع موجود زنان و خانواده و شناسایی فرصت‌ها از جمله اهداف این سند است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان این‌که سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده در آذربایجان شرقی سال گذشته تدوین شده و امسال عملیاتی و اجرایی شدن آن را پیگیری می‌کنیم، گفت: ما در حوزه نظارت، موارد مورد نیاز را از دستگاه‌ها مطالبه خواهیم کرد و اطلاعات در سامانه 101 ثبت خواهد شد.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی با بیان این‌که اطلاعات مربوط به حوزه زنان استان در سامانه 101 ثبت خواهد شد، افزود: با استفاده از اطلاعات به دست آمده، ضعف‌هایی که در برخی مناطق و شهرستان‌ها، شناسایی شده و با برنامه‌ریزی در راستای حل این دسته از مشکلات حرکت خواهیم کرد.

وی با بیان این‌که در تلاش برای شناسایی زنان توانمند و موفق از طریق ادارات مختلف از جمله آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها و... هستیم تا در صورت نیاز آنها را مورد حمایت قرار دهیم ، گفت: لازمه توانمندسازی زنان، افزایش مشارکت آن‌ها در جامعه بوده و پیش نیاز این مشارکت نیز آگاه کردن جامعه زنان است.

صادق‌زاده با تاکید بر این‌که رسانه‌ها بیش از پیش توانمندی زنان در عرصه‌های مختلف را به جامعه معرفی کنند، افزود: مشارکت زنان یکی از شاخص‌های توسعه بوده و جایگاه زنان در توسعه پایدار به عنوان یکی از مهم‌ترین شاخص‌ها محسوب می‌شود.

وی به طرح‌های اجرا شده توسط دفتر امور زنان و خانواده استانداری اشاره کرده و گفت: اجرای طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار یکی از طرح های مهم در راستای توانمندی سازی زنان بوده که با همکاری جهاددانشگاهی اجرا می شود.

وی با اشاره به اینکه توسعه پایدار زمانی به طور موفقیت‌آمیز محقق می‌شود که بر پایه مشارکت و همکاری تمام گروه‌های اجتماعی استوار باشد، گفت: مشارکت زنان یکی از شاخص‌های توسعه محسوب می‌شود و جایگاه زنان در توسعه پایدار تا جایی دارای اهمیت است که یکی از مهم‌ترین شاخص ها در توسعه‌ یافتگی در عرصه‌های مختلف محسوب می‌شود.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی اظهار کرد: تلاش می کنیم با روش های جدید آسیب های موجود در حوزه زنان و خانواده را کاهش دهیم و برای این منظور در فرهنگسراهای استان گروه درمانی توسط اساتید مجرب دانشگاهی اجرا می شود که استقبال بسیار خوبی از آن شده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha