• سه‌شنبه / ۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403120704624
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

استاندار:

واقع‌بینی در مدیریت منابع آب آذربایجان‌ شرقی ضروری است

واقع‌بینی در مدیریت منابع آب آذربایجان‌ شرقی ضروری است

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه در مدیریت منابع آبی نباید دچار خوش بینی شد، گفت: اگر در این حوزه حساس، واقع‌بین نباشیم و تمهیدات لازم را برای مدیریت درست و به‌موقع منابع آبی استان اتخاذ نکنیم، دچار مشکل خواهیم شد.

بهرام سرمست امروز سه‌شنبه ۷ اسفند در دیدار با معاون نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، افزود: باید توجه کرد سطح سفره های آب زیرزمینی در برخی از شهرستان ها پایین آمده و شرکت های آب منطقه ای و آبفا در ارتباط تنگاتنگ با مدیریت استان و وزارت نیرو باید به شکل یکپارچه موضوع را مدیریت کنند.

وی با بیان اینکه مدیرعامل جدید آبفای استان باید با انجام اقدامات پیشگیرانه برای مدیریت صحیح منابع آب موجود به تعهداتی که داده است، عمل کند، اضافه کرد: ما مردم نجیبی داریم و همه هم‌قسم هستند منابع آب استان را به نوعی مدیریت کنند که به مردم فشار وارد نشود.
 
وی ادامه داد: برای تحقق این مهم هم باید دولت پای کار بیاید و هم خیرین آب در میدان هستند. در این راستا ابراهیمی،  خیر خوشنام آبرسانی کشور، تعهد کرده که به شرط اتمام ۲۱۰ روستای در حال آبرسانی استان، تامین آب پایدار ۲۴۰ روستای جدید را متقبل شود.

استاندار آذربایجان شرقی با تقدیر از زحمات خانی، مدیرعامل پیشین آبفای استان گفت: آقای خانی دوران سختی را پشت سر گذاشت، مخصوصا با تنش آبی که دو سال قبل در تبریز پیش آمد. مدیرعامل جدید آبفای استان نیز از بدنه سیستم است و به گذشته، تهدیدات و فرصت ها و تنش های آبی احتمالی اشراف دارد.

معاون نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نیز در این دیدار  گفت: در سایه اجرای طرح های ۲ سال گذشته، اضافه شدن منابع مالی و مدیریت سدها، تنش آبی در تبریز مدیریت شد.

علیرضا جزقاسمی با بیان اینکه اعتبارات استانی آبفا اندک است، افزود: اعتباراتی هم در حوزه تنش آبی داریم که می توان اندکی هم از آن محل برای مدیریت بهینه منابع آب کمک کرد.

وی با تاکید بر لزوم مدیریت تقاضا به عنوان راهکار اصلی مدیریت منابع آب کشور، اضافه کرد: انتظار می رود مدیرعامل جدید آبفای آذربایجان شرقی با اتکا به تجربه های قبلی، تابستان پیش رو را به خوبی مدیریت کند.

وی با اشاره به اینکه تابستان امسال برای مدیریت تنش آبی در کشور بیش از ۹۰۰ طرح اجرا شد، ادامه داد:  انتظار از آذربایجان شرقی برای مدیریت منابع آب بالاست و تلاش می کنیم با اجرای طرح های لازم به سمت مدیریت هوشمند در این حوزه پیش برویم.

قاسمی یادآوری کرد: تابستان دو سال قبل در تبریز با اینکه فقط ۱۰ درصد کمبود آب داشتیم، به دلیل نبود منابع مالی، نمی توانستند مشکل پیش آمده را مدیریت کنند.

وی با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد جمعیت آذربایجان شرقی زیر پوشش فاضلاب هستند، تشریح کرد: در کشور ۲۵ هزار حلقه چاه آب شرب و بیش از یک میلیون حلقه چاه کشاورزی داریم و این نشان می دهد که مدیریت منابع آب امری چند وجهی بوده و با مشارکت بخش های مختلف ممکن است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، ظفر محمدی، معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این دیدار خواستار کمک تمام قد شرکت مادر تخصصی مهندسی آب و فاضلاب کشور به پیشبرد طرح های مدیریت منابع آب در استان شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha