• سه‌شنبه / ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۴:۳۰
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 99051309750
  • خبرنگار : 71424

راه اندازی پویشی ملی برای تهیه تبلت دانش آموزی/۳.۲ میلیون دانش آموز ابزار هوشمند ندارند

راه اندازی پویشی ملی برای تهیه تبلت دانش آموزی/۳.۲ میلیون دانش آموز ابزار هوشمند ندارند

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سه میلیون و ۲۲۵ هزار دانش آموز را به تفکیک منطقه و مدرسه شناسایی کردیم که به دلیل نداشتن دستگاه هوشمند و عدم دسترسی به گوشی و تبلت امکان استفاده از آموزش های مجازی را نداشتند گفت: هزینه ساخت یک مدرسه زیاد است اما یک تبلت دانش آموزی با ۱.۵ میلیون تومان هزینه می تواند آموزش با کیفیت را در اختیار یک دانش آموز محروم قرار دهد.

رضوان حکیم زاده در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه جلسه شورای ارتقای شاخص های آموزشی و پرورشی مناطق محروم و کمتر توسعه یافته روز یکشنبه با محوریت موضوع کاهش شکاف فاصله برخوداری از فضای مجازی برگزار شد اظهار کرد: نماینده بانک ها، شرکت های پتروشیمی، شرکت های بازرگانی، بنیاد برکت، بنیاد مستضعفان و سازمان برنامه و بودجه حضور داشتند و میزبان کمیته امداد بودند.

وی افزود: این موضوع که با هر تبلت می توانیم یک مدرسه برای دانش آموزان بسازیم در این جلسه مطرح و مورد بحث قرار گرفت.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه  تعداد دانش آموزانی که عضو شبکه شاد نیستند و از بین آنها آن دسته که عدم دسترسی به ابزار هوشمند و امکان استفاده از فضای فناوری را برای تداوم جریان آموزش ندارند به تفکیک همه استان ها و مناطق احصا و در این جلسه ارائه کردیم گفت: پیشنهاداتی را مطرح کردیم و امیدواریم به سرانجام خوبی برسد.

حکیم زاده ادامه داد: این امری ملی است. در عین حال که کرونا یک تهدید است اما از سوی دیگر فرصت هایی را ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه به همه کسانی که علاقه مندند در امر ادامه تحصیل کودکان مساعدت داشته باشند می توانند با صرف هزینه های بسیار کمتر از ساخت یک مدرسه، با خرید یک تبلت به نوعی مدرسه را در دست دانش آموز بگذارند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش افزود: این نگرانی جدی وجود دارد که اگر این اتفاق نیفتد ممکن است تعدادی از دانش آموزان که به این امکانات دسترسی ندارند و محروم هستند به جمعیت بازماندگان از تحصیل افزوده شوند که اینها عمدتا در مناطق محروم هستند و امید است دستگاه ها و سازمان ها با احساس مسئولیت اجتماعی در رابطه با این امر ملی مشارکت داشته باشند. 

حکیم زاده ادامه داد: جلسه روز گذشته جلسه خوبی بود و قرار است تا آخر هفته آینده نتیجه اقدامات انجام شده در این زمینه به صورت دقیق به آموزش و پرورش ارائه شود.

وی درباره راه اندازی این پویش ملی گفت: امیدواریم این پویش ملی که دیروز استارتش خورده سراسری بشود و ما شاهد مشارکت جدی دستگاه ها و شرکت های تجاری باشیم. هزینه ساخت یک مدرسه زیاد است اما یک تبلت دانش آموزی با یک و نیم میلیون تومان هزینه میتواند آموزش با کیفیت را در اختیار یک دانش آموز محروم قرار دهد و او را به مدرسه برگرداند. حتی کمک های خرد مردمی می تواند بسیار موثر باشد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سه میلیون و ۲۲۵ هزار دانش آموز را به تفکیک منطقه و مدرسه شناسایی کردیم که به دلیل نداشتن دستگاه هوشمند و عدم دسترسی به گوشی و تبلت  امکان استفاده از آموزش های مجازی  را نداشتند که اگر تامین شود تحول بزرگی در نظام آموزشی اتفاق می افتد اظهار کرد: علاوه بر این دانش آموزان اتباع هم هستند که به این آمار اضافه می شوند و امیدوارم کمیسیاریای عالی پناهندگان نقش خودش را ایفا کند و شرایط این دانش آموزان را به طور ویژه مورد توجه قرار دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۵-۱۴ ۰۷:۰۹

تبلت بدهید دست بچه هایی که پاک ماندند و به بهانه تحصیل سرازیر اینستاگرام شوند و به فساد کشیده شوند؟ اول بروید مانند دیگر کشورهای جهان اینترنت متناسب با دانش آموزان ارائه کنید بعدا ...

avatar
۱۳۹۹-۰۵-۱۴ ۰۹:۴۰

آیا این ابزار هوشمند ساخت ایران است؟ لطفا تا ممکن با طراحی و قسمتهای ایرانی ساخته شده و نگذاریم پول به جیب تحریم کننده برود.