فرزاد کیسان در گفت و گو با ایسنا، به اقدامات سازمان میراث فرهنگی در منطقه نمونه گردشگری ازناو اشاره و بیان کرد: طرح مطالعاتی منطقه نمونه گردشگری "ازناو" نهایی و به شورای توسعه و برنامهریزی استان اردبیل ابلاغ شده است تا بعد از بررسی در این شورا طرح مطالعاتی آن ابلاغ شود.
کیسان افزود: به محض تایید از سوی شورای توسعه و برنامهریزی استان فراخوان جذب سرمایهگذار برای منطقه نمونه گردشگری ازناو منتشر خواهد شد.
معاون سرمایه گذاری میراث فرهنگی استان همچنین منطقه نمونه گردشگری بولاغلار را جزو مصوبات هیئت وزیران اعلام کرد و گفت: این طرح نیز نهایی شده و در حال حاضر در مرحله تدوین ضوابط هستیم تا با توجه به شرایط اقلیمی منطقه و حفظ اکوتوریسم منطقه گردشگری بولاغلار بتوانیم فعالیتهای توسعهای گردشگری را در این منطقه انجام دهیم.
کیسان با تاکید بر اینکه تمامی فعالیتهای میراث فرهنگی در اردبیل پیوست زیست محیطی دارد، بیان کرد: با حفظ ضوابط و شرایط معماری منطقه بولاغلار پروژههای سرمایهگذاری در این منطقه اجرایی خواهد شد تا علاوه بر حفظ اکوتوریسم منطقه بتوانیم این نقطه گردشگری بکر و بینظیر را به گردشگران داخلی و خارجی معرفی کنیم.
وی ادامه داد: در شهرستان گرمی زیرساختهای منطقه نمونه گردشگری گیلارلو از قبیل روشنایی و اسفالت، رینگ دریاچه و ... انجام شده و در حال انتشار فراخوان برای جذب سرمایهگذار برای این منطقه نیز هستیم تا با جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی این منطقه نیز ساماندهی و آماده پذیرایی و استقبال از گردشگران و توریستها باشد.
معاون سرمایه گذاری میراث فرهنگی وضعیت تالاب منطقه نمونه گردشگری نئور را نیز یادآور شد و بیان کرد: با واگذاری مدیریت تالاب نئور به میراث فرهنگی برای اجرای طرحهای گردشگری بازدیدی از این منطقه انجام شد تا زوایای گردشگری آن بررسی شود.
کیسان ادامه داد: برای منطقه نئور نیز فراخوان جذب سرمایهگذار منتشر شده تا با در نظر گرفتن شرایط اکوسیستم و حساسیت زیست محیطی منطقه و جذب سرمایهگذار بتوانیم هماهنگیهای لازم را در این منطقه نیز انجام دهیم.
وی گفت: ساماندهی منطقه نئور تنها مختص سازمان میراث فرهنگی نیست بلکه باید با همکاری تمامی دستگاههای اجرایی به ویژه محیط زیست برای حفظ و احیای این منطقه اقدام شده و با در نظر گرفتن تمام جوانب آن همه دستگاههای اجرایی پای کار خواهند بود.
معاون سرمایه گذاری میراث فرهنگ شرایط ویژه منطقه گردشگری تالاب نئور را یادآور شد و افزود: در صورت توجه به بخش گردشگری سایر بخشهای این منطقه به ویژه مباحث زیست محیطی آن مورد غفلت واقع خواهد شد که این مورد نیز بررسی شده و بعد از جذب سرمایهگذار هماهنگیهای لازم برای ارتقای این منطقه نمونه گردشگری از سوی همه ارگانهای دخیل انجام خواهد شد.
وی از تصوب منطقه نمونه گردشگری یئدی بولوک خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 30 منطقه نمونه گردشگری مصوب در اردبیل وجود دارد که با اتمام مطالعات و تکمیل نقشههای آنها و با جذب سرمایهگذار در چارچوب مشخص مناطق نمونه گردشگری با ساماندهی مناسب اجرایی خواهد شد.
کیسان تسریع در فرآیند سرمایهگذاری در مناطق نمونه گردشگری را از سیاستهای کلی میراث فرهنگی اعلام و خاطرنشان کرد: نسبت به سالهای گذشته رویکرد سرمایهگذاری و جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی در سازمان با تغییرات قابل توجهی روبرو بوده به طوری که در حوزه میراث فرهنگی با کمترین بروکراسی زاید اداری و از طریق مرکز خدمات سرمایهگذاری استان در طول یک هفته مجوزهای لازم برای سرمایهگذاری صادر میشود.
وی ادامه داد: امسال بیش از 15 طرح سرمایه گذاری آماده افتتاح در اردبیل داریم که این مجموعهها شامل آبگرم قینرجه نیر، مجموعه شرکت مروارید آزادی با پیشرفت بالای 50 درصد و هتل 5 ستاره، مجموعه شاهماری، هتل چهارستاره خدامرادزاده یاکاموز و کلنگزنی هتل در شورابیل است.
انتهای پیام
نظرات