• شنبه / ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۶:۲۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 99051107914
  • خبرنگار : 71132

سفر سه نماینده به اهواز

خضریان: مجلس پرداخت معوقات کارگران «هفت‌تپه» را پیگیری می‌کند

خضریان: مجلس پرداخت معوقات کارگران «هفت‌تپه» را پیگیری می‌کند

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به بررسی آخرین وضعیت کارگران کارخانه هفت تپه گفت: مجلس باید در گام اول و فوری دولت را مجبور به پرداخت معوقات این کارگران کند و در گام دوم مسئله واگذاری این مجموعه و بازپس‌گیری آن از مجموعه مدیریتی فعلی را پیگیری کند.

علی خضریان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به سفر خود به همراه سیدنظام‌الدین موسوی و احمد نادری سه نماینده تهران به اهواز برای بررسی آخرین وضعیت کارگران کارخانه هفت تپه گفت: مجموعه نیشکر هفت تپه یکی از مجموعه‌های مهم اقتصادی کشور است که حتی در دوران دفاع مقدس تولیدش متوقف نشده است. به دلیل اقدامات شائبه‌دار در آزادسازی واردات که از سال ۷۸ رقم خورد، ضربه‌های مهلک به این مجموعه پس از آزادسازی واردات شکر وارد آمده است که این اقدام، تولید این مجموعه را تحت‌الشعاع قرار داد.

وی اضافه کرد: تغییر جایگاه این مجموعه تولیدی از وزارت جهاد کشاورزی به وزرات صمت دیگر ضربه‌ای است که تولید این مجموعه را با آسیب روبرو ساخت. مهلک‌ترین ضربه به این مجموعه تولیدی، سال ۹۴ پس از خصوصی‌سازی رخ داده است. بحث خصوصی‌سازی از همان ابتدای اجرا با شائبه‌های زیادی همراه بوده و به افرادی که اهلیت مناسبی داشته باشند سپرده نشده ‌است. بررسی‌ها نشان می‌دهد نه رقم اصلی فروش از سوی خریدار پرداخت شده و نه روند خصوصی‌سازی درست بوده است.

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: اگر موضوع خصوصی‌سازی به درستی مطرح و اجرا می‌شد نباید امروز از مجموع ۳۰ هزار هکتار زمین شرکت کشت‌وصنعت ۹ هزار و ۵۰۰ هکتار زیر کشت باشد، درصورتی که در سال‌های قبل ۲۶ هزار هکتار زمین زیر کشت شرکت کشت و صنعت هفت تپه بوده است.

خضریان اضافه کرد: از سال ۹۴ تاکنون کارگران هفت تپه هزار تجمع اعتراضی داشته‌اند و هیچگاه بدون اعتراض حق و حقوق خود را دریافت نکرده‌اند و هم اکنون هم که سه ماه است حقوق نگرفته‌اند. تولیدات کارخانه هفت‌تپه از سال ۹۴ تا کنون روند نزولی داشته است به طوری که ظرفیت اسمی ۱۰۰ هزارتنی این کارخانه هم اکنون به کمتر از ۲۸ هزار تن رسیده است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود ادامه داد: این تولید ضعیف، اثباتی است بر عدم شایستگی افرادی که مسؤولیت مدیریت این موضوع را برعهده دارند چراکه تولیدات این مجموعه در دوران دفاع مقدس نیز کاهش نیافت و حتی بیش از ظرفیت خود تولید داشت. علاوه بر کاهش تولید ما نگران تغییر کاربری در این مجموعه هستیم؛ بسیاری از زمین‌های کشاورزی این مجموعه تغییر کاربری داده شده است.

وی یادآور شد: مجلس لازم است در دو گام به این مسئله ورود کند؛ در گام اول و فوری باید دولت را مجبور به پرداخت معوقات این کارگران کند و در گام دوم باید مسئله واگذاری این مجموعه و بازپس‌گیری آن از مجموعه مدیریتی فعلی را پیگیری کند.

خضریان در پایان خاطرنشان کرد: در تلاشیم طی هفته جاری با همکاری نمایندگان فعال حوزه کارگری و مسؤولین ذی‌ربط این مطالبه‌ی بر حق کارگران پیگیری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha