• چهارشنبه / ۸ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 99050805749
  • خبرنگار : 50182

19 "قربانگاه" آماده دریافت دام‌های قربانی خیرین کرمانشاه

19 "قربانگاه" آماده دریافت دام‌های قربانی خیرین کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه از آمادگی 19 قربانگاه برای دریافت دام‌های قربانی خیرین خبر داد.

محسن رخصی در نشست خبری امروز (8 مرداد) با اشاره به نزدیک شدن عید قربان گفت: بسیاری افراد در این روز قربانی دارند و توصیه در دین اسلام بر توزیع دام قربانی میان نیازمندان است و در همین راستا کمیته امداد این آمادگی را دارد که دام های قربانی را تحویل گرفته و میان نیازمندان توزیع کند.

وی افزود: به این منظور 19 قربانگاه در نظر گرفته شده که افراد خیر می‌توانند نذورات و قربانی خود را به آنها تحویل دهند.

رخصی تصریح کرد: در هریک از شهرستانها، ادارات کمیته امداد برای این منظور در نظر گرفته شده و در شهر کرمانشاه نیز چهار نقطه در محل انتهای شهرک دانش، ابتدای شهرک الهیه، میدان آزادی(پشت بازارچه هلال احمر) و میدان ایثار به عنوان قربانگاه در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در این مراکز کار ذبح، بسته بندی و توزیع دام قربانی بصورت بهداشتی و با رعایت تمام پروتکل ها انجام می شود.

مدیرکل امداد استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: یکی از خدمات دیگر کمیته امداد در عید قربان این است که افراد می توانند پول نقد به حساب کمیته امداد واریز کرده و تقاضا کنند که با این مبلغ دام قربانی خریداری شده و ذبح شود.

وی افزود: برای این کار افراد باید با ادارات کمیته امداد هماهنگی کرده و بعد از پرداخت مبلغ، کار خرید دام قربانی و ذبح و توزیع آن میان نیازمندان برای این افراد انجام می‌شود.

رخصی یادآور شد: افرادی هم که فقط می خواهند پول نقد واریز کنند و درخواستی درقبال آن ندارند می توانند مبالغ نذورات خود را به شماره کارت 6037991899939628 واریز کنند.

وی افزود: همچنین افراد با شماره گیری کُد #8877* می توانند کمک های خیرانه خود را واریز کنند.

رخصی یادآور شد: افراد هر سوالی در خصوص نذورات عید قربان دارند می توانند با شماره تماس 38240776-083 کمیته امداد در میان بگذارند.

آغاز مرحله دوم رزمایش "همدلی" از عید قربان/ توزیع بسته های حمایتی میان نیازمندان

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در ادامه از آغاز مرحله دوم رزمایش مساوات و همدلی از عید قربان خبر داد و افزود: این مرحله از طرح بصورت ویژه در عید قربان تا غدیر برگزار می شود و بعد از این اعیاد نیز ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در راستای اجرای این طرح، بعد از جمع آوری کمک‌های مردمی از روز عید غدیر(18 مرداد) کار توزیع سبدهای حمایتی آغاز می شود.

این مسئول تصریح کرد: این سبدها برای هر خانوار یک نفره تحت پوشش شامل پنج کیلو برنج، دو کیلو مرغ و یک کیلو روغن، برای خانوار دو نفره شامل 10 کیلو برنج، دو کیلو مرغ و دو کیلو روغن و برای خانوارهای سه نفره و بیشتر شامل 10 کیلو برنج، دو کیلو مرغ و سه کیلو روغن است.

رخصی خاطرنشان کرد: این بسته ها به تدریج توزیع شده و خانوارها برای دریافت آن باید به فروشگاه های رفاه مراجعه کنند.

وی افزود: همچنین در سطح روستاها نیز کار توزیع این سبدهای حمایتی با رعایت پروتکل های بهداشتی انجام خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha