به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف در مراسم تودیع و معارفه رییس و داستان دیوان محاسبات با اشاره به برخی حواشی پیرامون انتخاب مهرداد بذرپاش به ریاست دیوان محاسبات خطاب به بذرپاش گفت: هرچه بود گذشت از امروز عمل شماست که در پیشگاه خدا، نمایندگان و مردم قضاوت میشود ثابت کنید که فرزند گام دوم هستید این خواسته یکایک ما در مجلس شورای اسلامی از شماست.
وی ادامه داد: من مکلف هستم از قانون دفاع و مو به مو قانون را اجرا کنم. فرآیند انتخاب رییس و دادستان دیوان محاسبات براساس قانون پیش رفت. تعداد نامزدها در این دوره بیشتر بود و رقابت جدی مومنانهای شکل گرفت. من موظف هستم انتخاب مجلس شورای اسلامی را پاس بدارم و از آن حمایت کنم. انشاءالله دو برادر عزیز هم با کار و تلاششان به انتخاب درست مجلس شورای اسلامی صحه بگذارند.
رئیس مجلس در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: مجلس یازدهم زمانی شکل گرفت که کشور در شرایط سخت و خاصی بوده و مردم عزیز و شریف ما سختی هایی را تحمل می کنند. این تحمل از نجابت مردم است. مردم هم به خاطر نظام و انقلاب سختی را تحمل می کنند اما در کنار آن توقعاتی از یکایک ما دارند. از جمله اینکه توقع دارند مشکلات را به یکدیگر پاس ندهیم. مردم مجموعه نظام را یکپارچه می بینند و باید یک حرف و عمل از ما ببینند. مسئولین جمهوری اسلامی در هر قوه ای باید در این شرایط از مردم گره گشایی کنند.
وی با بیان اینکه نظارت اولویت اصلی مجلس یازدهم است، گفت: ما دو وظیفه قانونگذاری و نظارت داریم که اولویت ما نظارت است. ما در اجرا دخالتی نداریم اما وظیفه ذاتی ما نظارت بر اجرای قانون است. کشور ما هم بیش از هر زمانی به این امر نیاز دارد. ما باید از همه ابزارهایمان برای نظارت استفاده کنیم.
قالیباف در ادامه نظارت دیوان محاسبات را اثرگذار، عملگرا، دقیق، منصفانه، مداوم و بازدارنده توصیف کرد و گفت: ما باید تلاش مضاعف و ایثارگرانه داشته باشیم. دیوان محاسبات هم باید مجلس را در کنار خود ببیند. امیدواریم رویکرد هوشمندسازی و شفاف سازی در تمام قوه مقننه جاری شود. چرا که در غیراینصورت نمی توانیم اثرگذار باشیم.
وی در پایان علت العلل مشکلات امروز اقتصادی را نحوه تصویب بودجه عنوان کرد و با تاکید بر ضرورت حل این مشکل گفت: اصلاح ساختار بودجه اهمیت زیادی دارد و این مسئله مطالبه صریح مقام معظم رهبری است و باید عملیاتی شود. متاسفانه گامی در جهت اصلاح ساختار بودجه برداشته نشده است و تردیدی وجود ندارد که اگر دیوان محاسبات، مرکز پژوهشهای مجلس و سازمان برنامه و بودجه در کنار هم قرار گیرند می توانند اصلاح ساختار بودجه را محقق کنند و باید در این راستا گام بردارند.
انتهای پیام
نظرات