اسحاق ترکاشوند در گفتوگو با ایسنا، ادامه داد: اقامتگاه بومگری بهبنه در محله تاریخی سرابی با اعتبار ۵۰۰ میلیون تومان، چهار اتاق و ظرفیت برای ۲۰ نفر آماده بهرهبردای است و منتظر زمان مناسبی برای افتتاح آن هستیم.
وی ادامه داد: دومین اقامتگاه بومگردی در محله زرهان در بافت تاریخی شهرستان تویسرکان است که با اعتبار دو میلیارد تومان، ۱۲ اتاق و اشتغالزایی برای حدود ۱۰ نفر در مرحله مرمت و بازسازی قرار دارد.
ترکاشوند بیان کرد: سومین اقامتگاه بومگردی در روستای قلعه آستیجان و در عمارت قدیمی کرد کریمی قرار دارد که با یک و نیم میلیارد تومان اعتبار و ۱۰ اتاق در حال بازسازی و مرمت است، علاوه بر این تلاش میکنیم این خانه تاریخی که متعلق به دوره قاجاریه است را در فهرست آثار ملی ثبت کنیم.
سرپرست اداره میراث فرهنگی شهرستان تویسرکان تصریح کرد: علاوه بر این اقامتگاهها یک اقامتگاه بومگردی هم در منطقه آرتیمان داریم که اگر تسهیلات برای تجهیز به آن اختصاص یابد، آماده بهرهبرداری است.
وی درباره تأثیر اقامتگاههای بومگردی در جذب گردشگر گفت: در شهرستان تویسرکان مشکل تأسیسات اقامتی وجود دارد و تنها یک هتل در آن موجود است، ما در گذشته درخواست تورهای گردشگری داشتیم که به علت نداشتن محل اسکان با مشکل روبرو بودیم.
ترکاشوند تصریح کرد: با راهاندازی اقامتگاههای بومگردی میتوانیم سرویسدهی خوبی به تورهایی که تویسرکان یا جنوب استان را به عنوان مقصد سفر انتخاب میکنند، داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات