• جمعه / ۳ مرداد ۱۳۹۹ / ۲۰:۰۳
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 99050301801
  • خبرنگار : 71536

پرویز مظلومی سرمربی تیم ملی جوانان شد

پرویز مظلومی سرمربی تیم ملی جوانان شد

سرمربی سابق استقلال از قبول پیشنهاد تیم ملی جوانان خبر داد و گفت اردوی این تیم از روز دوشنبه با برنامه های او آغاز می شود.

به گزارش ایسنا، در پی درخواست کمیته فنی و توسعه فدراسیون فوتبال از پرویز مظلومی برای بررسی پیشنهاد مربیگری تیم ملی جوانان، سرمربی سابق استقلال طی روزهای گذشته دیداری با دبیرکل و اعضای کمیته فنی برگزار کرد و برنامه های خود را ارائه کرد.

پرویز مظلومی عصر امروز از قبول پیشنهاد تیم ملی جوانان خبرداد و گفت که اردوی این تیم از روز دوشنبه با برنامه های او شروع می شود و در مرحله نخست 25 نفر به تیم ملی دعوت می شوند و قرار است به مرور اردوهای استعدادیابی تا شروع رقابت ها انجام شود.

مظلومی از باشگاه ها خواست که نهایت همراهی و همکاری را با تیم ملی جوانان داشته باشند تا این تیم با حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در مهر و آبان سال جاری، سهمیه جام جهانی جوانان را به دست آورد.

به گزارش ایسنا، اعلام این خبر از سوی مظلومی در حالی است که هنوز هیچ یک از اعضای فدراسیون فوتبال درباره این موضوع اطلاع رسانی نکرده اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha