امان الله طوقی در خصوص ارزش غذایی این گیاه گفت: کینوا جزو شبه غلات محسوب شده ومنبع اصلی انواع پروتئین، آهن، فیبر و در حالت عادی مغذی تر از برنج وگندم است
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان افزود: طول دوران رشد کینوا بین ۴ تا ۵ ماه می باشد وامسال کاشت وبرداشت آن در استان بصورت مکانیزه انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه کینوا در دنیا به عنوان خاویار گیاهی معروف است خاطرنشان کرد: از این گیاه مقاوم به خشکی وشور زیست برای غنی سازی آرد، ماکارونی وبیسکویت استفاده میشود وحتی سازمان جهانی فائو ارزش غذایی آن را با شیر خشک مقایسه میکند.
انتهای پیام
نظرات