• چهارشنبه / ۱ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۸:۰۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99050100050
  • خبرنگار : 50212

نظری: طرح آمایش سرزمینی برای جبران عقب ماندگی‌های خمین تدوین می‌شود

نظری: طرح آمایش سرزمینی برای جبران عقب ماندگی‌های خمین تدوین می‌شود

ایسنا/مرکزی نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح آمایش سرزمینی این شهرستان برای جبران عقب‌ماندگی‌های گذشته تدوین و اجرایی خواهد شد.

علیرضا نظری در گفت‌وگو با ایسنا به جزئیات نشست خود با معاون وزیر صمت و رئیس سازمان نوسازی و گسترش صنایع ایران پرداخت و اظهار کرد: بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و ایجاد طرح‌های صنعتی با استفاده از ظرفیت سازمان نوسازی و گسترش صنایع ایران در شهرستان خمین با توجه به قرارگیری این شهرستان در مناطق کمتر توسعه یافته، محوری ترین موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

وی افزود: طرح توسعه زیرساخت‌های خمین در سفر رهبر معظم انقلاب به استان مرکزی به تصویب رسیده بود و طی سال های گذشته بخش‌هایی از آن در فاز اجرایی قرار گرفته و بخش‌های دیگری رها شده بود که برای اجرای آن این جلسه برگزار شد.

نماینده مردم خمین افزود: در این جلسه همچنین ظرفیت‌های خمین و تعهداتی که دولت‌های گذشته نسبت به برنامه‌های توسعه این شهرستان داشتند بررسی شد و  بررسی راهکارهای قانونی مشارکت بخش خصوصی با سازمان گسترش در مطالعات و ایجاد صنایع هایتک مورد تاکید قرار گرفت.

وی تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد یک تیم کاری برای آمایش سرزمینی خمین و اتخاذ سازوکار مناسب و ایجاد راهکارهای جدید برای جبران عقب ماندگی‌های این شهرستان تشکیل و ضمن بررسی ظرفیت ها و موانع توسعه ای، تدابیر لازم در این خصوص پس از طی مراحل کارشناسی اندیشیده شود.

نظری از اعلام آمادگی برای همراهی در رفع موانع قانونی موجود در ایفای رسالت این سازمان در گسترش صنایع و تسهیل در روند سرمایه گذاری در خمین خبر داد و افزود: در این جلسه بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های ملی برای توسعه سرمایه گذاری در مناطق کمتر برخوردار از سوی سازمان نوسازی و گسترش صنایع ایران تاکید شد.

وی تاکید کرد: توسعه صنایع پائین دستی پتروشیمی، صنایع بسته بندی محصولات کشاورزی و فرآوری تولیدات کشاورزی، ایجاد کارخانه نساجی و ریسندگی از جمله پروژه هایی بود که در این نشست در مورد آن بحث و بررسی شد و مقرر شد در بررسی طرح ها و آمایش سرزمینی مورد توجه قرار گیرند تا اقدامات فنی و کارشناسی برای اجرایی شدن آنها صورت گیرد.

نظری گفت: در حال حاضر سهام دولت از طریق ایدرو در دو شرکت خودروساز بزرگ کشور ۱۴ و ۱۷ درصد است که بر اساس قانون ایدرو می بایست نسبت به خروج از سهامداری بنگاه دولتی، البته پس از بهره برداری اقدام کند. از آنجاکه سابقا دولت ها پس از فروش سهام متعلق به ایدور منابع حاصل از فروش را جهت سرمایه گذاری جدید به این مجموعه اختصاص نداده اند لازم است مجلس با وضع ماده واحده مشخصا منابع حاصل از فروش سهام متعلق به ایدرو در خودروسازی ها را به ایجاد صنایع جدید در مناطق کمتر توسعه یافته و محروم اختصاص دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha