• یکشنبه / ۲۹ تیر ۱۳۹۹ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99042921609
  • خبرنگار : 30054

الزام استفاده از کفش طبی

الزام استفاده از کفش طبی

ضرورت استفاده از کفش طبی با پیشرفت علم پزشکی، بیش از پیش افزایش پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا،بنابراعلام گروه متخصصین ارتوز و پروتز سلیمانی، با ورود به زندگی در دنیای مدرن و فعالیت‌های روزانه افراد فشاری از طریق وزن بدن به ستون فقرات و درنهایت که کف پا وارد می‌شود که باید چاره‌ای برای دردهای ناحیه کمر، زانو و کف پا اندیشید.

فشاری که از طریق وزن بدن بر پاها وارد می‌شود و موجب درد کف پا می‌شود، مستلزم پاپوش‌هایی است که بتواند شدت این فشار را به حداقل برساند و از رسیدن آسیب‌های جدی جلوگیری کند.

پا به‌عنوان ستون بدن، از چنان اهمیتی برخوردار است که دانشمندان برای آسیب‌شناسی پا، علم ارزیابی عملکرد پا را جهت شناسایی عوامل آسیب‌رسان و چگونگی برطرف کردن آن بنیان نهادند.

بسیاری از مردم در معرض زانو درد، کمر درد و پا درد هستند ولی بسیاری از آنان نمی‌دانند که این دردها می‌تواند ناشی از استفاده از کفش غیر طبی باشد. بیش از ۷۰ درصد بیماری‌ها و درد کف پا، به دلیل عدم استفاده از کفش طبی است.

 به‌سادگی می‌توان با رفتن به کلینیک های ارتوپدی فنی با انجام یک اسکن کامپیوتری از کف پا و تحلیل فیزیکی آن به‌وسیله‌ی نرم‌افزارهای آنالیزور، ارزیابی کاملی از فرم کف پا داشت و از آن به‌عنوان یک برنامه دقیق برای درمان استفاده کرد.

راهنمای خرید کفش طبی

فاکتورهای متعددی برای انتخاب و خرید کفش طبی  وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به جنس رویه کفش،  جنس کفی کفش،  اندازه پاشنه، حالت ارگونومی و قوس کف کفش و غیره اشاره نمود.

 به‌طورکلی یک کفش طبی باید به‌گونه‌ای باشد که به پاها حس راحتی  بیشتری داده و نیز ظاهری زیبا را  به ارمغان بیاورد. 

اگرچه درگذشته خرید کفش طبی تنها به بیماران و کسانی که از مشکلاتی در ناحیه پا برخوردار بوده‌اند،  اختصاص داشت اما امروزه خرید این نوع کفش به همه افراد ورزشکار، پرستاران، فروشندگان و کلیه کسانی که در طی مدت فعالیت روزانه سر پا هستند توصیه می‌گردد.

خصوصیات یک کفش طبی مناسب

ساخت کفش طبی مناسب و کفی به‌کاررفته در داخل کفش طبی همواره مستلزم استفاده از متریال مستحکم درعین‌حال انعطاف پذیر است تا بتواند شوک‌های ناشی از فشار محیط بر پا را جذب و دفع کند. یک کفش طبی خوب، بایستی در عین محکم بودن، سبک و راحت باشد.

فن آوری به‌کاررفته در ساخت کفش طبی باید به‌صورتی باشد که بتواند بین برآمدگی‌ها و قوس‌های کف پا و کف کفش، هماهنگی ایجاد کند تا نیروی وارده بر پا به‌صورت متناسب روی تمام سطح کف پا توزیع شود و پا در آن احساس راحتی کند.

کفی های بکار رفته در داخل کفش بایستی از بهترین متریال از جمله اتیلن وینیل استات باشند زیرا کفی کفش، رابط پا و کفش می‌باشد. ساخت کفش طبی، همچنین مستلزم رعایت نکات فنی و بهداشتی است.

در ساخت کفش طبی و کفی طبی بایستی در سطح لایه‌ی داخلی کفش از پوشش‌های ضد باکتریایی نانو استفاده نمود تا در تماس‌های طولانی پوست پا و کفش، سلامت پا تامین شود.

منعطف بودن جنس رویه کفش طبی

از نکات مهم در هنگام خرید کفش طبی زنانه توجه به جنس رویه آن می‌باشد. جنس رویه کفش می‌بایست از انعطاف کافی به هنگام پوشیدن و حرکات پا برخوردار باشد. 

بهترین متریال ساخت رویه کفش طبی، چرم  طبیعی می‌باشد. چرم علاوه برگرم نگهداشتن پا دارای انعطاف است. جنس رویه‌ی کفش باید بتواند تعریق پا را به هنگام راه رفتن و یا دویدن به حداقل برساند.

توجه به کفی مناسب کفش طبی

 هنگام خرید کفش طبی  وجود کفی مناسب کفش از فاکتورهای مهم بشمار می‌آید. یک کفی مناسب باید با نوع کف پا و میزان قوس آن هماهنگ باشد. 

کفش طبی مناسب خانم‌ها

 در دنیای امروز خانم‌ها نیز ساعات زیادی را بیرون از خانه سپری می‌کنند خرید کفش طبی زنانه برای دوران بارداری و خانم‌های شاغل به وجود مشکلاتی از جمله کمر درد، درد کف پا و گاها زانو درد کمک می‌کند.  به‌عنوان‌مثال اگر می‌خواهید کفشی را مخصوص پیاده‌روی خود استفاده کنید به کفی کفش توجه بیشتری کنید. 

زنان باردار و دارای اضافه‌وزن باید به هنگام خرید کفش طبی زنانه به جنس زیری کفش به جهت عدم لیز بودن آن توجه کرده و همچنین باید تعادل آنها را به هنگام پیاده‌روی حفظ نماید. همچنین این افراد می‌بایست از کفش‌های استفاده نمایند که حداقل فشار را بر کمر و پاشنه آنها وارد نماید. 

انتخاب سایز کفش طبی زنانه

 هنگام انتخاب و خرید کفش طبی زنانه به سایز کفش توجه کافی داشته باشید. کفش شما کاملاً اندازه پاهایتان باشد.

بزرگ بودن کفش باعث ایجاد اختلالاتی همچون ساییدگی در نواحی کف پا خواهد شد. کوچک بودن سایز کفش نیز باعث عدم خون‌رسانی مناسب در ناحیه پاها و درنتیجه ایجاد تاول و زخم و سایر عوارض خواهد شد.  باید به این نکته نیز توجه شود که متناسب کردن کفش با کفی اضافه هرگز توصیه نمی‌گردد.

گروه ارتوپدی فنی دکتر بهنام سلیمانی با بهره‌مندی از کارگاه اختصاصی دوخت قادر به تولید کفش طبی زنانه، مردانه و بچه‌گانه با دقت بالا است. برای اطلاع از تمامی خدمات ارتوپدی فنی دکتر بهنام سلیمانی می‌توانید به سایت ادونس کلینیک مراجعه نمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha