حبیب یزدان پناه افزود: پژوهش های مشترک ایرانی-آلمانی در محوطه ریوی و دشت سملقان هر ساله در شهریور و مهر ماه انجام می شود و این روند متخصصان مختلف علوم باستن شناسی، جغرافیا، ژئوفیزیک، ژئومورفولوژی و زیست محیط از دانشگاه مونیخ، دانشگاه برلین، دانشگاه تهران و دانشگاه شیهد بهشتی تهران فعالیت های متعددی انجام می دهند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی خراسان شمالی، وی با بیان اینکه مقرر شده این فعالیت ها تا پایان سال 1403ادامه یابد، ادامه داد: با آغاز پژوهش ها در ریوی، با توجه به اهمیت به اهمیت علمی و گردشگری این اثر تاریخی، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با همکاری موسسه باستان شناسی آلمان، منظمی را تحت عنوان پروژه باستان شناسی ریوی جهت کاوش و پژوهش های باستان شناسی برنامه ریزی کرد.
یزدان پناه اظهارکرد: با توجه به اهمیت و پتانسیل های گردشگری محوطه تاریخی، با حمایت های استانداری، طرح ایجاد سایت موزه گردشگری محوطه تاریخی ریوی در کارگروه گردشگری و شورای برنامه ریزی استان مصوب شده و انتظار می رود همگام با فعالیت های پژوهشی، بستر و زمینه لازم جهت جذب گردشگر و اشتغال زایی پایدار در محوطه تاریخی ریوی فراهم شود.
وی با بیان اینکه تاکنون هفت فصل فعالیت های باستان شناسی و مرمتی در محوطه تاریخی انجام شده است، اظهارکرد: فصل جدید کاوش ها در این محوطه تاریخی از مهرماه سال جاری آغاز می شود.
انتهای پیام
نظرات