• شنبه / ۲۸ تیر ۱۳۹۹ / ۲۰:۳۹
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99042820909
  • خبرنگار : 50046

یک مسئول خبر داد:

تداوم پژوهش های بین المللی در محوطه تاریخی ریوی تا پایان سال 1403

تداوم پژوهش های بین المللی در محوطه تاریخی ریوی تا پایان سال 1403

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی با بیان اینکه فصل هشتم کاوش و فعالیت های باستان شناسی مشترک ایران و آلمان در محوطه تاریخی ریوی از مهر ماه سال جاری آغاز می شود، گفت: ادامه این پژوهش ها تا پایان سال 1403 برنامه ریزی شده است.

حبیب یزدان پناه افزود: پژوهش های مشترک ایرانی-آلمانی در محوطه ریوی و دشت سملقان هر ساله در شهریور و مهر ماه انجام می شود و این روند متخصصان مختلف علوم باستن شناسی، جغرافیا، ژئوفیزیک، ژئومورفولوژی و زیست محیط از دانشگاه مونیخ، دانشگاه برلین، دانشگاه تهران و دانشگاه شیهد بهشتی تهران فعالیت های متعددی انجام می دهند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی خراسان شمالی، وی با بیان اینکه مقرر شده این فعالیت ها تا پایان سال 1403ادامه یابد، ادامه داد: با آغاز پژوهش ها در ریوی، با توجه به اهمیت به اهمیت علمی و گردشگری این اثر تاریخی، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با همکاری موسسه باستان شناسی آلمان، منظمی را تحت عنوان پروژه باستان شناسی ریوی جهت کاوش و پژوهش های باستان شناسی برنامه ریزی کرد.

یزدان پناه اظهارکرد: با توجه به اهمیت و پتانسیل های گردشگری محوطه تاریخی، با حمایت های استانداری، طرح ایجاد سایت موزه گردشگری محوطه تاریخی ریوی در کارگروه گردشگری و شورای برنامه ریزی استان مصوب شده و انتظار می رود همگام با فعالیت های پژوهشی، بستر و زمینه لازم جهت جذب گردشگر و اشتغال زایی پایدار در محوطه تاریخی ریوی فراهم شود.

وی با بیان اینکه تاکنون هفت فصل فعالیت های باستان شناسی و مرمتی در محوطه تاریخی انجام شده است، اظهارکرد: فصل جدید کاوش ها در این محوطه تاریخی از مهرماه سال جاری آغاز می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha