حجت الاسلامرضا نوری در مراسم پاسداشت شهدای مقاومت که پنجم اسفند در مصلی بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: باید در میدان بمانیم و استقامت کنیم تا زمانیکه فتنه از منطقه خارج شود.
وی گفت: اگر کوتاه بیایم داستان ما همچون قصه کشور سوریه می شود، ترور و جنایت ها ادامه پیدا می کند.
حجت الاسلام نوری افزود: جبهه مقاومت جبهه دفاع در مقابل زورگویی است، در جبهه مقاومت انسانیت وجود دارد.
وی ادامه داد: جبهه مقاومت، جبهه دفاع از اسلام، دین و عقاید و مبارزه با نسل کشی است.
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی با اشاره به اینکه این مجلس به یاد و خاطره شهدای مقاومت برگزار شد، بیان کرد: جبهه مقاومت به صورت طبیعی رشد کرد و به مرور زمان تبلور و تجلی پیدا کرد.
وی تصریح کرد: امروز بسیاری از کشورها برای اینکه از خود دفاع کنند پیمان نظامی می بندند، این در حالی است که جبهه مقاومت دستوری شکل نگرفته و یک رشد طبیعی داشته است.
حجت الاسلام نوری گفت: با شکل گیری انقلاب اسلامی، پیامظلمستیزی به مرور زمان الهام بخش همه آزادی خواهان کشورهای منطقه شد و آنان الگو گرفتند و در مقابل ظلم و ستم ایستادگی کردند.
وی افزود: در لبنان، حزب الله با الهام گیری از انقلاب اسلامی شکل گرفت.
حجت الاسلام نوری ادامه داد: شهید سردار قاسمسلیمانی فاطمیون، زینبیون، لبنان، سوریه، عراق و ایران را با راهنمایی های مقام معظم رهبری در کنار یکدیگر قرار داد و جبهه مقاومت را شکل داد.
وی تصریح کرد: مقاومت یعنی اینکه ما اهل جنگ و تعدی و تجاوز به کشورهای دیگر نیستیم، ما می خواهیم دفاع کنیم.
انتهای پیام
نظرات