مرتضی شریفی شنبه ۲۸ تیر در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه حدود ۷۰ درصد از دروس دانشگاه فنی و حرفهای عملی و کارگاهی است مجبور هستیم بخشی از این دروس را به صورت حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی و الزامات ستاد ملی مقابله با کرونا و دستورالعمل های دانشگاه فنی و حرفه ای کشور برگزار کنیم.
وی با بیان اینکه پس از شیوع کرونا و تعطیلی کلاسهای حضوری، با ایجاد زیرساخت های الکترونیکی، آموزشهای مجازی از اواخر فروردین آغاز شده و تا پنجم تیرماه ادامه یافته است، گفت: در این مدت بیش از ۱۵۰۰ مدرس آموزش های مجازی را به دانشجویان ارائه دادهاند.
شریفی افزود: اجرای کلاسهای آنلاین بر پایه پلت فرم اسکای روم و استفاده از سامانه سمیاد دانشگاه فنی وحرفه ای با بارگذاری فایلهای آموزشی، ارائه تکلیف و پروژه، برگزاری آزمون میان ترم و پایان ترم به صورت برخط، توسط این دانشگاه انجام شد؛ اکنون هم آزمون ها به صورت الکترونیک در دانشکده های مختلف در حال برگزاری است و تا پایان تیرماه ادامه دارد.
معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس گفت: در موضوع آموزش های عملی با تلاش همکاری تلاش شد تا در حد امکان کلاس های کارگاهی را به شکل آنلاین برگزار کنیم که با کمترین مشکل کار انجام شده است، اما با توجه به لزوم گذراندن برخی از دورس عملی به ویژه رشته های برق و مکانیک، برنامه ریزی برای برگزاری کلاسهای عملی انجام شده است تا براین اساس دانشجویان در یک مدت زمان مشخص به صورت حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی این دروس را آموزش می بینند.
وی همچنین به میزبانی فارس در چهار وبینار آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور اشاره و با بیان اینکه فارس رتبه سوم آموزشهای مجازی را کسب کرده است، گفت: دانشگاه فنی و حرفهای فارس با بیشترین تعداد آموزشکده و دانشکده از بزرگترین دانشگاههای کشور محسوب میشود و با هدف ارتقاء سطح برگزاری آزمونهای آنلاین، وبینارهای تخصصی آموزشی را برگزار کرده است.
معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس خاطرنشان کرد: تاکنون ۲۰ وبینار توسط این معاونت برگزار شده که ۴ وبینار آن به صورت ملی بوده است.
انتهای پیام
نظرات