• شنبه / ۲۸ تیر ۱۳۹۹ / ۰۷:۴۴
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 99042820110
  • منبع : فضای مجازی

چرا «#بانک_خوب» و «#بیمه_خوب» نه؟

همان طور که می‌شود از مردم انتظار داشت در شرایط سخت اقتصادی، کرونایی هوای همدیگر را داشته باشند از حکومت هم می‌شود این انتظار را داشت. صاحبخانه خوب به تنهایی مشکلات را حل نمی‌کند و باید دیگران هم به صحنه بیایند تا باری از دوش مردم برداشته شود.

به گزارش ایسنا، مصطفی داننده در عصر ایران نوشت: «در عصر کرونا، شبکه سه تلویزیون پویشی راه انداخته با عنوان «#صاحبخانه_خوب». یک ایده خلاقانه برای حمایت از مستاجران در شرایط سخت اقتصادی، کرونایی و یادآوری این نکته که باید در روزگار نامرد هوای همدیگر را داشته باشیم.

در اینجا می‌خواهم چند پویش دیگر راه بیندازم و بگویم چرا فقط مردم؟ چرا فقط آنها در روزگار سخت‌تر از سخت باید به فکر همنوع خود باشند و آنهایی که وابستگی به دولت و دیگر نهادها دارند، نباید وارد این چرخه شوند.

در زمانه کرونا می‌شود پویش «#بانک_خوب» را راه انداخت. مثلا بانک‌ها به خاطر تاخیر در پرداخت قسط‌ها زنگ نزنند و مردم را جریمه نکنند. شرایط را می‌بینند اما وقتی دو قسط عقب می‌افتد، تلفن را برمی‌دارند و به وام‌گیرنده و ضامن‌ها زنگ می‌زنند که آقا یا خانم، قسط‌تان عقب افتاده، چه کار می‌کنید؟ وقتی هم می‌گویید کروناست، شرایط اقتصادی خوب نیست، می‌گویند به ما ارتباطی ندارد. واقعا در کنار صاحبخانه خوب به بانک خوب هم احتیاج داریم. به بانکی در زمانه بد اقتصادی به فکر سود گرفتن از مردم نباشد. تا چند وقت وام قرض‌الحسنه بدهد. چه اشکالی دارد؟ بانک محترم مرکزی هم مثل صاحبخانه‌ها. فقط که نمی‌شود از مردم انتظار داشت!

با راه انداختن پویش «#بیمه_خوب» چطورید؟ شرکت‌های بیمه از کسانی که خودشان را بیمه کرده‌اند، برای چند ماه حق بیمه نگیرد. بیمه تامین اجتماعی اعلام کند تا پایان کرونا تمام مردم می‌توانند برای درمان خود از مزایای بیمه استفاده کنند. تا آخر سال ۱۳۹۹ دفترچه‌ بیمه‌های افتخاری مردم بدهند. البته دفترچه‌هایی که بیمارستان‌ها و دکترها آنها را قبول کنند؛ نه این که فقط چند برگ کاغذی باشد که مثل چک‌های بدون پشتوانه برگشت بخورد.

پویش «#مالیات_نگیر» هم خوب است. از مشاغلی که در این مدت با بحران روبه‌رو شدند و نتوانستند آن گونه که باید کار کنند، می‌توان مالیات نگرفت. معافیت‌های مالیاتی را بیشتر کرد تا چرخه اقتصادی کشور بچرخد و وضع تولیدی‌ها و کسب‌وکارها کمی به سامان شود.

پویش «#پول، آب، برق و گاز را داری بده و نداری نه» هم می‌تواند از تلویزیون پخش شود. بالاخره بخشی از مردم به نان‌شب‌شان محتاج هستند و نمی‌توانند از پس مخارج زندگی‌شان برآیند. می‌شود با نگرفتن پول قبض به آنها کمک کرد و شرایطی ساخت که حداقل نگران این بخش زندگی خود نباشند.

پویش «#خودروساز خوب» هم پیشنهاد خوبی است. خودروسازی که ماشین خوب و باکیفیت، همراه با قیمت مناسب در اختیار مردم بگذارد. قیمتی که بخش اعظمی از جامعه بتوانند آن را بخرند نه این که بیشتر مردم نتوانند خودروی ساخت داخل را خریداری کنند.  پویشی که به خودروسازهای داخلی یادآور شود که باید برای جان و مال مردم ارزش قائل شوند.

می‌بینید همان طور که می‌شود از مردم انتظار داشت در شرایط سخت اقتصادی، کرونایی هوای همدیگر را داشته باشند از حکومت هم می‌شود این انتظار را داشت. صاحبخانه خوب به تنهایی مشکلات را حل نمی‌کند و باید دیگران هم به صحنه بیایند تا باری از دوش مردم برداشته شود.

در زمانی که قیمت دلار پادشاهی می‌کند و مردم مجبور هستند نان را از دهن شیر بیرون بکشند باید هوای هم را داشت. هم ما مردم هم آنهایی که مسئول هستند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha