• جمعه / ۲۷ تیر ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 99042719859
  • خبرنگار : 71498

حواستان به سهمیه بنزین باشد

حواستان به سهمیه بنزین باشد

سقف ذخیره بنزین برای خودروهای شخصی ۹ ماه تعیین شده است. این مساله بدین معناست که این ماه سهمیه سوخت به خودروهایی که تاکنون از سهمیه سوخت خود استفاده نکرده‌اند، تعلق نمی‌گیرد.

به گزارش ایسنا، آبان ماه سال گذشته بنزین سهمیه بندی شد و کارت های سوخت با سقف ذخیره ۳۶۰ لیتر برای شش ماه روی کار آمدند اما  شیوع ویروس کرونا و کاهش ترددهای مردم حساب و کتاب شرکت ملی پخش را به هم زد و این شرکت در روزهای آخر ماه ششم اعلام کرد که سقف سهمیه بنزین به ۹ ماه و ۵۴۰ لیتر افزایش یافته است.

در واقع از ابتدای آبان ماه تا انتهای ماه جاری ۵۴۰ لیتر سهمیه سوخت به افراد داده شد که اگر شخصی از این سهمیه استفاده ای نکرده باشد سهمیه مرداد ماه به آن شخص و یا در واقع خودرو مذکور تعلق نمی گیرد.

به عبارت دیگر هر کارت سوخت گنجایش ذخیره ۵۴۰ لیتر ذخییره بنزین را دارد. به طور مثال اگر فردی از این میزان تنها ۳۰ لیتر را استفاده کرده باشد، ۵۱۰ لیتر در کارت خود ذخیره دارد و فقط نیمی از سهمیه مرداد ماه که ۳۰ لیتر می‌شود را دریافت می کند.

با این حساب افرادی که تاکنون هیچ استفاده‌ای از سهمیه سوخت خود نکرده‌اند لازم است که به این نکته توجه کنند اما افرادی که حداقل نیمی از سهمیه سوخت خود را طی این ۹ ماه استفاده کرده‌اند نگران نباشند و با خیال راحت به روال سابق ادامه دهند.

فاطمه کاهی - سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی - نیز به تازگی در این باره به ایسنا گفت: اگر شخصی از ابتدای زمان سهمیه‌بندی ۲۴ آبان ۱۳۹۸ تاکنون از سهمیه کارت سوخت خود استفاده نکرده باشد، سهمیه‌ای به کارت سوخت آن اضافه نمی‌شود، سقف ذخیره ۵۴۰ لیتر تعیین شده و اگر فردی فقط ۳۰ لیتر از این میزان را استفاده کرده باشد تنها ۳۰ لیتر مرداد ماه به سهمیه آن شخص اختصاص داده می‌شود.

به گفته وی، افراد به هیچ عنوان نگران سهمیه سوخت خود نباشند و عدد باقیمانده در کارت سوخت آنان محفوظ باقی می‌ماند.

طبق اعلام شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، میزان سهمیه ماهانه برای خودروهای شخصی بنزین‌سوز ۶۰ لیتر، دوگانه سوز ۳۰ لیتر و موتورسیکلت‌ها ۲۵ لیتر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۴-۲۷ ۱۲:۳۰

پاداش رعایت پروتکل بهداشتی و عدم رفتن به مسافرت متاسفانه عدم تخصیص سهمیه بنزین برای ماه آتی است قانون برای شرایط عادی است نه در زمان شیوع کرونا باید سقف برداشته شود .

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۰۹ ۰۹:۵۶

شما هرجا به نفع شما باشد عمل می کنید بنده یک تاکسی اریو تک سوز دارم فقط 10روز سوخت دارم بعداز ده روز ماشینی که روزانه 15هزارتومان حق بیمه دارد وهر شش ماه پنج میلیون پانصد هزار تومان قسط دارد رابایدبه خواب بونم برم کارگری تا ماه بعد شارژشود ولی تاکسی اینترنتی که برای صاحبان قدرت ثروت هستند برای بعضی از رانندهها تا 600 تا700تومان پول واریز می کنند ولی برای تاکسی تک سوز اریو ماهی 400لیتر روزانه13لیتر شارژمی شود تازه از همه جالبتر اینکه بعضی از راننده های در دو جا پول بنزین میگیرند هم آزانس هم اینترنتی به این می گن مبارزه با فساد من نمی دانم چرا سازمان بازرسی کل کشور به وظیفه قانونی براساس اصل 147 قانون اساسی عمل نمی کند