به گزارش ایسنا، بنابراعلام گروه صنعتی بهریزان، هرچند دورانی پرتلاطم برای جوانان آن دوره و نسل قدیم رقم میخورد اما شروع به کسب مهارت در زمینههای مختلف باعث میشد تا علاوه بر مهارت، تجربهی با ارزش استادان خود را چاشنی مهارت خودنمایند و درنتیجه امروزه نیز همچنان شاهد موفقیتهای جوانان قدیم هستیم.
البته این نکته را هم نباید نادیده گرفت که دنیای تکنولوژی و مدرن امروزی نیز در نحوهی کسب مهارت جوانان بی تاثیر نبوده و نیست.
لذا نمیتوان تحقق خاستگاه نیاز جامعه را به سبک سنتی و دیدگاههای قدیمی و کهنه پیش برد و بهرهمندی از نیروی متخصص و مجرب بهویژه جوانان ماهر در زمینههای گوناگون جزء عوامل بیقیدوشرط محسوب میشود.
امروزه اگر از آخرین متود و تکنولوژی روز دنیا نیز بهرهمند باشید اما اگر نیروی متخصص و ماهر در بهرهبرداری از آن را نداشته باشید، هزینه و زمان زیادی را باید جهت کسب خدمات مربوطه بپردازید.
لذا با همین مثال ساده میتوان به این موضوع تاکید کرد که موفقیت با درنظر گرفتن مدیران با تجربه شکل میگیرد اما درگرو دانش و مهارتهای جوانان هر جامعه سرعت بخشیده میشود.
روز جهانی مهارتهای جوانان
بحران بیکاری برای جوانان
همانطور که مستحضر هستید امروز ۲۵ تیر (۱۵ جولای) مصادف است با روز جهانی مهارتهای جوانان.
اما چرا یونسکو این روز را بهروز جهانی مهارتهای جوانان نامگذاری نموده؟ شاید اصلیترین دلیل آن نادیده گرفته شدن قشر جوان
پس از پایان تحصیلاتشان باشد که با توجه به:
.تجربهی کمتر نسبت به سایرین
. نداشتن سابقهی کار مناسب در رشتهی فارغ التحصیل شده
. نرخ رشد جمعیت و عدم توازن عرضه و تقاضای بازار کار
. عدم ریسکپذیری مدیران در ایجاد فرصت شغلی برای جوانان
و از این قبیل دلایل بحرانهای فراوانی برای جوانان ایجاد شده از جمله: افسردگی، سرخوردگی، اعتیاد، نابرابری، فقر، مهاجرتهای اجباری و غیره که اگر بهعنوان یک معضل اجتماعی میتوان قبل از ایجاد بحران بیکاری برای جوانان، از این بحران بهصورت فرصت برای پیشرفت جامعه بهرهمند شد.
یکی از راهکارهای سازمان ملل متحد توجه به موضوع آموزش و آموختن یک حرفهی فنی به جوانان میباشد تا این گروه سنی بتوانند با کسب مهارتهای مختلف هر چه سریعتر به بازار کار و اشتغال در آن حوزه بپردازند.
سه قدم تا حل بحران بیکاری جوانان
۱) اولین قدم برای حل بحران بیکاری جوانان اطلاع رسانی میباشد.
کمترین اما مهمترین وظیفهای که هر رسانهای باید بهطور جد به آن بپردازد اطلاع رسانی یا همان آگاهی میباشد تا شاید نهادها، شرکتها و ارگانهای مختلف در راستای توسعه و رشد خدمات خود بهصورت مستقیم و یا غیرمستقیم از میزان تقاضا و توانایی جوانان ماهر و این نیروی با ارزش مطلع شده و بتوانند از این نیرو در مهارتهای موردنیاز بهرهبرداری نمایند.
۲) دومین راهکار به نگرش مدیران شرکتها و صنعتگرانی بستگی دارد که در جهت تولید میتوانند از این تخصص بهرهمند شوند و بهصورت نیروی کار مستقیم و غیرمستقیم فرصتهای شغلی فراوانی را برای جوانان فراهم نمایند.
بهریزان جزء یکی از صنایع تولیدی محسوب میشود که باهدف توسعه این صنعت بر اساس ارتقاء کیفیت و نوآوری طی ۴۰ سال، تمامی تلاش خود را با بهکارگیری تکنولوژی روز دنیا، کارگران ماهر که تشکیل شده از قشر جوان، مهندسان کارآزموده و بامهارت تا محصول موردنیاز مشتری با روشهای مناسب، استفاده از منابع کارآمد و بهینه سازی مصرف انرژی در بهترین کیفیت به بازار عرضه گردد.
همینطور در طی این ۴۰ سال همیشه فرصتهای شغلی مختلفی را برای جوانان که در زمینههای مختلف مهارت دارند فراهم نموده تا در زمانهای مشخصی در طول سال بتوانند با ارسال رزومهی خود در بخش ارتباط با بهریزان، مدیران شرکت بهریزان را از تخصص خود مطلع ساخته و در صورت همکاری، هنر و دانش خود را در این صنعت محک بزنند.
۳) سومین عامل، با توجه به حمایتهای دولت چنان آرامشی باید برای قشر بازنشسته فراهم شود تا با خاتمه دادن به دوران کاری خود این فرصت را برای جوانان فراهم کنند تا بتوان سیکل جایگزینی را در دستور کار قرارداد.
بحران ویروس کرونا و بیکاری
یکی از بحرانهای امروزی که نه تنها فرصت شغلی را از جوانان بلکه عموم مردم گرفته بحران ویروس کرونا میباشد.
تا قبل از شیوع ویروس کرونا اکثر شغلها و فعالیتها از تعاملات بین مردم شکل میگرفت که امروزه با کمرنگ شدن آن بسیاری از شغلها به مخاطره افتادهاند.
بحران یا فرصت؟
اینک نوبت به جوانانی رسیده که بیش از ۱۵ تا ۲۰% از جمعیت جهان را تشکیل میدهند تا پس از تحمل کردن دوران سخت بیکاری در طول سالها، هماکنون بادانش و مهارتهای خود بهویژه در دنیای الکترونیک یکقدم از سایر اقشار جامعه فراتر بگذارند و بتوانند از این بحران با فعالیتهای غیرحضوری نیاز کارفرمایان خود را برآورده نمایند.
دورکاری در کشورهای جهان اول سالهاست که صورت گرفته و از دستاوردهای آن کاهش ترافیک، ایجاد فرصت شغلی بیشتر برای جوانان، حفظ محیط زیست، بهرهوری بیشتر نیروی کار و غیره است.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات