• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۳۹۹ / ۰۸:۳۹
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 99042518428
  • منبع : بوشهر

مدیرکل فنی و حرفه ای بوشهر:

زمان عرض اندام استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان است

زمان عرض اندام استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان است

ایسنا/بوشهر مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر گفت: در مقطعی که بیکاری در کشور دو رقمی است دانشگاه‌های کشور باید به سمت مهارت آموزی بروند تا مشکل بیکاری در کشور برطرف شود.

عبدالمجید دراهکی در نشست با رئیس دانشگاه علمی و کاربردی پلیمر بوشهر با بیان اینکه تنها راه فراهم شدن مشکل اشتغال جوانان توانمندسازی آنان است، اظهار کرد: توانمندسازی دانشجویان با آموزش‌های مهارتی، گامی به سوی تحقق اقتصاد مقاومتی است.

وی افزود: برای آنکه بر بیکاری غلبه کنیم باید در دانشگاه ها مهارت افزایی را توسعه دهیم. اکنون مهارت تنها کافی نیست بلکه زمان عرض اندام استارت آپ‌ها و شرکت های دانش بنیان است.

دراهکی با بیان اینکه بیش از ۶۰ درصد مهارت آموزان فنی و حرفه ای فارغ التحصیلان دانشگاهی است، تاکید کرد: افرادی که به مهارت‌آموزی در کنار آموزش‌های تئوری روی می‌آورند، بدون شک آینده شغلی مطمئن‌تری دارند و می‌توانند با در دست داشتن گواهی‌نامه مهارت فنی و حرفه‌ای، پشتوانه‌ای برای اشتغال داشته باشند.

وی آموزش‌های مهارتی را حلقه مفقوده بین صنعت و دانشگاه دانست و خاطرنشان کرد: امروز باید در دانشگاه‌ها به توسعه مهارت‌آموزی به دانشجویان توجه ویژه داشته باشیم. همچنین باید فرهنگ مهارت آموزی در جامعه ترویج و جایگزین مدرک گرایی شود.

هنوز در کشور، نظام مدرک سالاری حاکم است

رئیس دانشگاه علمی و کاربردی پلیمر بوشهر گفت: توسعه آموزش مهارتی از اهداف طرح طبقه بندی مشاغل کسب و کار با نگاه تلفیقی است.

حمید اسماعیلی با تأکید بر لزوم در کنارهم قرار گرفتن ظرفیت‌ها برای هدفمند کردن آموزش‌های مهارتی عنوان کرد: بر اساس سیاست مهم توسعه مهارت‌آموزی در استان بوشهر، طرح «هر جوان یک مهارت» در دانشگاه علمی و کاربردی پلیمر این استان در دست اجرا است.

وی با بیان اینکه ماهیت آموزشهای علمی و کاربردی شغل محوری است، افزود: فعالیتها و ساختار آموزشی در این نظام، بر مبنای نیاز بازار کار و ویژگی های حوزه شغلی که این فعالیت ها با همکاری مجموعه آموزش فنی و حرفه ای توسعه می یابد.

اسماعیلی با اشاره به اینکه هنوز در کشور، نظام مدرک سالاری حاکم است، اظهار کرد: توسعه گفتمان مهارت آموزی و باور به اینکه در آینده پیش رو این مهارت ها هستند که آینده جوانان را می سازد و با تضمین کیفیت و توسعه هدفمند مراکز آموزشی به این آموزش ها باعث خواهد شد تا ذائقه چند صد ساله مدرک سالاری در کشور به مهارت آموزی و تربیت جوانان کارآفرین و کارفرما تغییر یابد.

رئیس دانشگاه علمی و کاربردی پلیمر بوشهر با تاکید بر اینکه با تکیه بر آموزش‌های تئوری نمی‌توان به اهداف بلندمدت کشور در خودکفایی دست یافت، تصریح کرد: افرادی که به مهارت‌آموزی در کنار آموزش‌های تئوری روی می‌آورند، بدون شک آینده شغلی مطمئن‌تری دارند و می‌توانند با در دست داشتن گواهی‌نامه مهارت فنی و حرفه‌ای، پشتوانه‌ای برای اشتغال داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha