• دوشنبه / ۲۳ تیر ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99042316848
  • خبرنگار : 30054

بیماری آلزایمر چیست؟

بیماری آلزایمر چیست؟

بیماری آلزایمر یک نوع زوال عقلی می‌باشد که منجر به ایجاد یک سری مشکلاتی در حافظه، تفکر و رفتار می‌شود.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام مشاورانه، علائم بیماری آلزایمر به‌صورت تدریجی رشد می‌کنند و با گذشت زمان وخیم‌تر می‌شوند و به‌اندازه‌ای وخیم می‌شوند که در وظایف روزمره فرد اختلالاتی را به وجود می‌آورند.

فرد برخی از رفتارهای خود را فراموش می‌کند ولی در برخی موارد خاطره‌های دردناک همچون خیانت همسر همواره در ذهن فرد باقی‌مانده است.

علائم بیماری آلزایمر

رایج‌ترین علامت اولیه بیماری آلزایمر عبارت از مشکل داشتن در یادآوری اطلاعاتی می‌باشد که فرد اخیرا یاد گرفته است.

مغز همانند سایر اعضای بدن ما هم‌زمان با افزایش سن ما تغییر پیدا می‌کند. همه افراد یک سری مشکلاتی را در مورد تفکر و یادآوری یک سری موارد خاص پیدا می‌کنند. با این‌ وجود، مشکلات حافظه‌ای شدید، سرگیجه و سایر تغییرات مهم در کارکرد ذهن ما می‌تواند نشان‌دهنده از بین رفتن سلول‌های مغزمان باشد.

رایج‌ترین علامت اولیه آلزایمر عبارت از مشکل داشتن در یادآوری اطلاعاتی می‌باشد که فرد اخیرا یاد گرفته، چرا که تغییرات آلزایمر معمولا در یک بخشی از مغز شروع می‌شود که  روی یادگیری تاثیر می‌گذارد.

با پیشرفت آلزایمر در ذهن، علائم شدید آن بروز پیدا می‌کند که عبارتند از گم گشتگی، تغییرات وضعیت روانی و رفتاری، تردید داشتن در مورد اتفاقات، زمان و مکان، مظنون بودن نسبت به اعضای خانواده، دوستان و مراقبان حرفه‌ای، مشکلات حافظه‌ای جدی‌تر و تغییرات رفتاری و همچنین مشکلات مربوط به صحبت کردن، بلعیدن و پیاده‌روی کردن.

برای افراد دارای مشکلات حافظه‌ای یا سایر علائم احتمالی مربوط به بیماری آلزایمر، پذیرفتن این مورد که مشکل‌ دارند یک مورد سختی است. اعضای خانواده یا دوستان فرد به‌راحتی می‌توانند وجود داشتن علائم زوال عقل را در فرد تشخیص دهند. هر شخصی که علائمی مشابه علائم زوال عقل را تجربه می‌کند، باید در سریع‌ترین زمان ممکن به پزشک مراجعه کند.

در صورتی‌ که شما به‌منظور پیدا کردن یک پزشک با تجربه برای بررسی کردن مشکلات حافظه‌ای خودتان به کمک نیاز داشته باشید، انجمن آلزایمر محلی‌تان می‌تواند به شما کمک کند. روش‌های تشخیص و درمان سریع پیشرفت قابل ملاحظه‌ای کرده‌اند و گزینه‌های درمانی و منابع حمایتی می‌توانند کیفیت زندگی فرد را تغییر دهند.

یکی از منابع بالقوه ای که شما می‌توانید مورداستفاده قرار دهید عبارت از مطالب سایت مشاورانه در مورد بیماری آلزایمر می‌باشد. همچنین شما در صورت تمایل می‌توانید از خدمات متخصصین ما به‌صورت حضوری استفاده کنید.

آلزایمر تنها عامل مشکلات حافظه‌ای نمی‌باشد

افراد زیادی دارای مشکلات حافظه‌ای هستند، ولی این مورد به این معنا نمی‌باشد که همه آنها به بیماری آلزایمر مبتلا هستند. در صورتی‌ که شما یا یکی از آشناهایتان علائم زوال عقل را تجربه کنید، بهترین کار ممکن عبارت از مراجعه به پزشک و تشخیص داده شدن علل ایجاد این شرایط می‌باشد.

تغییرات میکروسکوپی مربوط به ذهن خیلی قبل‌تر از اولین علائم مشکلات حافظه‌ای شروع می‌شوند.

مغز دارای ۱۰۰ میلیارد سلول عصبی یا نورون می‌باشد. هر یک از سلول‌های عصبی با سایر سلول‌های عصبی ارتباط برقرار می‌کنند تا شبکه‌های اطلاعاتی را تشکیل دهند. گروه‌های مربوط به سلول‌های عصبی دارای وظایف خاصی هستند. برخی از آنها در فرآیند تفکر، یادگیری و یادآوری مشارکت می‌کنند. سایر سلول‌های عصبی در فرآیند دیدن، شنیدن و بو کردن نقش مفیدی دارند.

به‌منظور اینکه سلول‌های عصبی بتوانند وظایف خودشان را انجام دهند، همانند کارخانه‌های کوچک و ریز عمل می‌کنند. این سلول‌ها ملزومات را دریافت می‌کنند، انرژی تولید می‌کنند، تجهیزات را می‌سازند و موارد زاید و اضافی را دور می‌اندازند.

همچنین این سلول‌ها اطلاعات را پردازش و جمع‌آوری می‌کنند و با سایر سلول‌های ارتباط برقرار می‌کنند. فعال نگه‌داشتن این سلول‌ها به هماهنگی و همچنین مقادیر زیادی سوخت و اکسیژن نیاز دارد.

دانشمندان بر این باورند که بیماری آلزایمر مانع از عملکرد مناسب برخی از کارخانه‌های سلولی می‌شود. تا به امروز محل دقیق شروع مشکل مشخص نشده است. ولی همانند یک کارخانه واقعی، پشتیبان‌ها و خرابی‌های موجود در یک سیستم منجر به ایجاد مشکلاتی در سایر بخش‌ها می‌شود.

هم‌زمان با گسترش یافتن آسیب، سلول‌ها توانایی خودشان را برای انجام دادن وظایفشان از دست می‌دهند و درنهایت می‌میرند و منجر به ایجاد مشکلات برگشت‌ناپذیری در مغز می‌شوند.

مشاوره روانشناسی و درمان نوین

سامانه مشاوره تلفنی با برترین و باتجربه‌ترین مشاوران و روانشناسان در زمینه خانواده، ازدواج، افسردگی، استرس، درمان بدون عوارض دارویی به‌وسیله نوروفیدبک، تقویت حافظه با نوروفیدبک، در سایت مشاورانه و یا تماس با شماره‌های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۲۲۲۴۷۱۰۰ و ۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲ برای شما امکان‌پذیر است.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha