• شنبه / ۲۱ تیر ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 99042115271
  • خبرنگار : 71576

پایان لیگ‌های برتر ووشو با معرفی قهرمانان مشترک

پایان لیگ‌های برتر ووشو با معرفی قهرمانان مشترک

پس از تعطیلی لیگ‌های برتر ووشو بخاطر شیوع کرونا، فدراسیون ووشو با مشخص کردن قهرمانان مشترک در دو گروه زنان و مردان، این مسابقات را پایان یافته اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، پس از برگزاری جلسه تصمیم گیری فدراسیون ووشو در مورد تکلیف لیگ‌های برتر در دو بخش مردان و زنان، قرار شد که تیم‌های اول هر دو گروه به عنوان قهرمان مشترک و تیم‌های دوم هر گروه به عنوان نایب قهرمان مشترک معرفی شده و لیگ به پایان برسد.

پس از پایان مرحله گروهی این مسابقات، به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور اجازه آغاز مرحله دوم رقابت‌ها از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا تا این لحظه صادر نشده تا نهایتا فدراسیون ووشو با برگزاری نشستی به همراه نمایندگان تیم‌ها، تکلیف لیگ‌ها را مشخص کند.

در این جلسه امیر صدیقی به عنوان رئیس فدراسیون ووشو، علی صدیقی به عنوان سرپرست دبیری، مهدی خانی به عنوان سرپرست کمیته مسابقات و همچنین نمایندگان تیم‌ها حضور داشتند. به این ترتیب جایگاه تیم‌ها در دو لیگ بانوان و آقایان به شرح زیر ثبت شد:

*لیگ برتر مردان

قهرمان مشترک: پارس جنوبی و دانشگاه آزاداسلامی

نایب قهرمان مشترک: پاس ناجا و باشگاه مقاومت

*لیگ برتر زنان

قهرمان مشترک: سپاهان و دانشگاه آزاد

نایب قهرمان مشترک: کارون نوین خرمشهر و هیات ووشو شبستر

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha