• جمعه / ۲۰ تیر ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99042014783
  • خبرنگار : 71070

۲۲۶۲ ابتلا و ۱۴۲ فوتی جدید کرونا در کشور / ۳۳۱۹ بیمار در وضعیت شدید بیماری

۲۲۶۲ ابتلا و ۱۴۲ فوتی جدید کرونا در کشور / ۳۳۱۹ بیمار در وضعیت شدید بیماری

سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۲هزار و ۲۶۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور و طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر لاری سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۲۰ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۲۶۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده که  یک هزار و ۴۵۵ نفر از آنها بستری شدند.

وی افزود: به این ترتیب مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۵۲ هزار و ۷۲۰ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۴۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲ هزار و ۴۴۷ نفر رسید.

وی همچنین ادامه داد: خوشبختانه تا کنون ۲۱۵ هزار و ۱۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، ۳۳۱۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی گفت: تا کنون یک میلیون و ۹۲۲ هزار و ۵۰۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت ضمن تاکید بر لزوم پرهیز از سفر و ترددهای غیرضروری به ویژه سفر به استان‌های خراسان رضوی و مازندران ادامه داد: همانند روزهای گذشته استان‌های خوزستان، هرمزگان، بوشهر، کرمانشاه، کردستان، ایلام، آذربایجان‌های غربی و شرقی و خراسان رضوی در وضعیت قرمز این بیماری قرار دارند.

وی با تاکید بر لزوم رعایت بهداشت فردی و اجتماعی، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، شست‌وشوی مرتب دست‌ها و همچنین استفاده از ماسک هنگام خروج از منزل، افزود: استان‌های تهران، اصفهان، مازندران، گلستان، البرز، کرمان، یزد، سیستان و بلوچستان، همدان و اردبیل در وضعیت هشدار بیماری قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت همچنین گفت: اکثر موارد ابتلا و بستری این بیماری مربوط به شرکت در مراسم عزاداری  و عروسی است. بر همین اساس توصیه اکید ما عدم برگزاری این مراسم‌ها و همچنین شرکت نکردن در این مراسم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۴-۲۰ ۱۴:۴۸

آیا نیروی انتظامی توان بر خورد با این مراسم را ندارد تا کی میخواهید بانصیحت پیش بروید

avatar
۱۳۹۹-۰۴-۲۰ ۱۶:۰۷

اگر در اردیبهشت آمار کرونا پایین آمد ، این کاملا اتفاقی بود ، و دستاورد هیچ کسی نبود، کاهش در آمار در اردیبهشت صرفا بر اثر شرایط فصلی ، و دمای مناسب هوا در بهار بود ، که باعث شد مردم کمتر در منازل و محیط های دربسته ازدحام کنند و نتیجه آن کاهش میزان شیوع بود. اما افزایش فعلی در آمارها ، باز هم به علت شرایط فصلی ، و گرمای هواست ، که باعث میشود افراد بخاطر گرمای هوا ، در محیط های دربسته ، و در زیر باد کولرها ، تجمع کنند . در نتیجه براثر باد کولرها ، ویروس های موجود در هوای محیطهای دربسته پراکنده میشوند و موجب شیوع بیماری در بین افراد حاضر در آن محیطها میشوند. به احتمال زیاد با شروع فصل پاییز به دلایل مشابه ، مجددا میزان شیوع بیماری کم میشود . اما پس از آن با شروع زمستان ، مجددا به دلیل ازدحام افراد در فضاهای دربسته ، اما اینبار به دلیل سرمای هوا ، مجددا آمار ها افزایش خواهند یافت . این سیکلهای افزایشی- کاهشی که به علت شرایط فصلی و ازدحام یا عدم ازدحام افراد در محیط های دربسته رخ میدهند ، تازمان ساخت واکسن کرونا ادامه خواهند داشت

avatar
۱۳۹۹-۰۴-۲۰ ۱۶:۳۸

با توجه به افزایش شیوع کرونا که حتی شدیدتر از اسفند و فروردین است اقدامات عملی زیر برای مدتی مشخص الزامی است : 1- قرنطینه کامل استانی استانهای قرمز مثل خوزستان 2-برقراری دوباره محدودیت ها ، کاهش ساعات ادار و برقراری دورکاری و ... چنانچه بعد از پایان مدت فوق نتایج ملموسی بدست آمد ، باید به آرامی محدودیت ها کاهش و برداشته شوند ، وگرنه تشدید محدودیت ها لازم است