• پنجشنبه / ۱۹ تیر ۱۳۹۹ / ۱۰:۰۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99041914159
  • منبع : روابط عمومی وزارتخانه میراث فرهنگی صنایع…

پیشرفت 95 درصدی بزرگ‌ترین مرکز اطلاع‌رسانی گردشگری آذربایجان شرقی

پیشرفت 95 درصدی بزرگ‌ترین مرکز اطلاع‌رسانی گردشگری آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی از پیشرفت 95 درصدی بزرگ‌ترین مرکز اطلاع‌رسانی گردشگری استان در شهرستان ملکان خبر داد.

احمد حمزه زاده در جلسه کارگروه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملکان، با تأکید به لزوم توسعه بوم‌گردی در شهرستان ملکان، گفت: این شهرستان از جمله مناطق برخوردار استان بوده که به سبب بهره‌مندی از ظرفیت‌های متنوع طبیعی و بومی می‌تواند به عنوان یکی از قطب‌های گردشگری طبیعی استان معرفی شود.

وی ادامه داد: به همین منظور لازم است تا با تقویت ظرفیت بومگردی در این منطقه، فرصت تجربه زندگی روستایی و همچنین آشنایی با ظرفیت‌های کشاورزی و لبنی را برای گردشگران فراهم سازیم.

وی به توسعه و حفظ صنایع‌دستی شهرستان ملکان تأکید کرد و گفت: با توجه به اینکه شهرستان ملکان دارای هنرمندان فعالی در حوزه صنایع‌دستی است، لذا لازم است تا با گسترش و تسهیل آموزش‌های صنایع‌دستی زمینه فعالیت بیشتر هنرمندان این منطقه فراهم شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان با اشاره به اینکه ملکان، دارای 120 اثر ثبت شده ملی است بر لزوم مشارکت همه جانبه فرمانداری، بخشداری و دهیاری‌ها در حفاظت از این آثار و همچنین تشکیل انجمن‌های میراث فرهنگی در این شهرستان تأکید کرد.

وی از تکمیل عملیات مرمت پل تاریخی قلی کندی این شهرستان خبر داد و گفت: از دیگر ظرفیت‌های تاریخی شهرستان ملکان مجموعه تاریخی قلعه بختک لیلان است که خوشبختانه با تصویب شورای فنی میراث فرهنگی، این مجموعه به پایگاه ملی قلعه بختک لیلان تبدیل شد.

وی از تکمیل بزرگ‌ترین مرکز اطلاع‌رسانی استان در شهرستان ملکان خبر داد و گفت: شهرستان ملکان به عنوان دروازه ورودی آذربایجان شرقی اهمیت ویژه‌ای دارد، به همین منظور بزرگ‌ترین مرکز اطلاع‌رسانی استان در این شهرستان در حال اجرا و با پیشرفت 95 درصدی همراه است.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، حمزه‌زاده بر لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های آبی شهرستان در راستای توسعه گردشگری تأکید کرد و گفت: در راستای بهره‌مندی از این ظرفیت غنی لازم است تا پهنه‌های آبی شهرستان مورد مطالعه قرار گرفته و برای سرمایه‌گذاری به سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری معرفی شود.

وی، اظهار کرد: با توجه به لزوم تسهیل عرضه صنایع‌دستی هنرمندان ملکان، لازم است تا با مشارکت شهرداری، بخشداری و دهیاری‌های استان مکانی مناسب برای ایجاد بازارچه صنایع‌دستی انتخاب شود تا به دنبال ایجاد بازارچه صنایع‌دستی و سوغات شهرستان ملکان به سهولت در دسترس گردشگران قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha