حیدر علی گلمحمدی، امروز (چهارشنبه-۱۸ تیر ماه) در جلسه کارگروه کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان گلپایگان، اظهار کرد: وزارت نیرو مقداری شفافتر باید عمل کند. حوزه آبریز شهرستان حد فاصل سد گلپایگان و سد کوچری را از دست دادهایم. در سندی که تحت عنوان سند حق آبه در نظرگرفته شده، ۱۹ میلیون مترمکعب آب از چاهها برای حق آبه در نظر گرفته شده است، در صورتی که چاهها جز حق آبه نیست و حق آبه باید از سد پرداخت شود.
وی ادامه داد: به دنبال زیر آب رفتن روستای کوچری برای احداث سد این روستا، در سال 1390 زمینی را برای اهالی آن در نظر گرفتند و تشکلی برای اهالی این روستا شکل گرفت، اما برای تخصیص آب مشکل داریم و اکنون حدود ۹ سال است که این موضوع بلاتکلیف مانده است.
به گزارش ایسنا، رئیس جهاد کشاورزی گلپایگان گفت: این بحث را حتماً جدی بگیرید واقعاً در آینده به یک معضل اجتماعی تبدیل میشود، هیئت مدیره کوچری به دنبال آب است، پس با شفافیت اعلام شود این آب چگونه تأمین میشود.
همچنین عضو شورای بخش شهرستان گلپایگان، اضافه کرد: این شهرستان دارای ۵۲ روستا است که ۲۰ روستای آن در خشکترین بخش واقع شده است.
رحمتالله حاج ناصری یادآور شد: شهرستان گلپایگان دارای ۲۰ هزار نفر جمعیت روستایی و دو سد است، اما روستاهایی همچون اسفرنجان، کلوچان، آرجان، شیدآباد، فاویان، دستجرده و... خشک است. در تقسیم آب کلمه توزیع عادلانه را در گلپایگان عملی کنید تا به مردم روستاها نیز سخت نگذرد.
انتهای پیام
نظرات