• سه‌شنبه / ۱۷ تیر ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۳
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 99041712728
  • خبرنگار : 50214

امام جمعه یزد:

شهرداری‌ها به صدور پروانه ساختمان سرعت دهند

شهرداری‌ها به صدور پروانه ساختمان سرعت دهند

ایسنا/یزد نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با انتقاد از به فراموشی سپرده شدن سبک معماری ایرانی اسلامی، یکی از گلایه‌های مردم از شهرداری ها را روند طولانی صدور پروانه ساخت دانست و گفت: شهرداری ها سرعت ارائه خدمات در صدور پروانه ساختمان را افزایش دهند.

آیت الله «محمدرضا ناصری یزدی» در دیدار با شهرداران یزد با اشاره به این که گستردگی خدمات شهرداری‌ها بسیار زیاد است، اظهار کرد: با توجه به این که تمام خدمات شهرداری عمدتاً مرتبط با مردم است، نیاز به وجود حساسیت و دقت بسیار بالا در انجام امور است.

وی با تاکید بر این که هر کاری باید با کسب رضای خدا انجام شود، تصریح کرد: خدمت به مردم بالاترین توفیقی است که خداوند به انسان ارزانی می‌کند و قطعاً در شهرداری‌ها زمینه این خدمت بسیار بیشتر فراهم شده و هرچه فعالیت‌ها با اخلاص و نیت خدایی بیشتر انجام شود، ذخیره قیامت انسان می‌شود.

امام جمعه یزد افزود: رکن دوم فعالیت‌ها باید خوب کار کردن باشد، اگر خانه یا جاده‌ای می‌سازیم و آسفالتی انجام می دهیم، سعی کنیم با بهترین کیفیت باشد و پس از مدتی اشکال در آن به وجود نیاید تا مردم هم از این خدمات رضایت کامل را داشته باشند.

ناصری یزدی بر انجام تمام فعالیت‌ها به صورت کارشناسی شده و دقیق تاکید کرد و ادامه داد:  یکی از مشکلات بسیار مهمی که در فعالیت های اداری ما وجود دارد، معطلی های بسیار زیادی است که بعضا مردم برای دریافت خدمات با آن مواجه می شوند.

نماینده ولی فقیه در استان خاطرنشان کرد: شهرداری‌ها باید هرچقدر که می‌توانند زمینه سازی برای تسریع امور را فراهم کنند و به این ترتیب قطعا مردم هم وقتی بدانند کارشان با سرعت و کیفیت خوب انجام می شود، اقبال بیشتری برای دریافت مجوزها دارند.

وی تصریح کرد: در طرف مقابل خیلی از مردم به دلیل طولانی بودن روند اداری دریافت مجوز و پروانه، ابتدا اقدام به ساخت منزل خود به صورت غیرقانونی می کنند و پس از ساخت غیرمجاز، برای پرداخت جریمه مراجعه می کنند.

امام جمعه یزد ادامه داد: افزایش این موضوع جرات تخلف در بین افرادی که اقدام به ساخت و ساز می کنند را بیشتر کرده و علاوه بر دریافت نکردن پروانه، ساخت و ساز بی‌کیفیت هم رواج پیدا می‌کند و مشکلات بسیاری برای آینده کشور به وجود می‌آید.

ناصری یزدی از به فراموشی سپرده شدن سبک معماری ایرانی اسلامی در ساخت و سازهای جدید انتقاد کرد و گفت: سبک معماری در ایران به گونه‌ای بود که کمترین میزان مصرف انرژی را نیاز داشت و از روشنایی و گرما و خنکی لازم معمولاً برخوردار بودند ولی امروز در طول روز هم منازل ما برای روشنایی نیاز به مصرف انرژی دارند.

نماینده ولی فقیه در استان یزد به ضرورت زیباسازی سیما و منظر شهری تاکید کرد و گفت: در عین حالی که شهر باید به مردم امیدآفرین باشد، از طرح ها و فعالیت های اسلامی هم در المان های شهری بیشتر استفاده شود.

 صدور پروانه ساختمان در شهرداری یزد مکانیزه می‌شود 

«جمال الدین عزیزی بندرآبادی» شهردار یزد نیز در این دیدار در شهرداری، پنج منطقه و 10 سازمان داریم که وظایف محوله را انجام می‌دهند، گفت: وظایف شغلی شهرداری در شهر نزدیک به 300 وظیفه است که به صورت مستقل انجام می‌شود.

وی افزود: سازمان‌های شهرداری در زمینه‌های مختلف مشغول به فعالیت هستند که در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، ورزشی، سیما و منظر شهری، آتش نشانی، عمران، آرامستان‌ها و موارد مختلف دیگر این فعالیت‌ها پراکنده هستند.

عزیزی بندرآبادی افزود: مناطق پنج گانه شهرداری هم عمدتاً مسئول نظارت بر ساخت و ساز و صدور پروانه ها در شهر هستند و علاوه بر این که وظیفه نگهداری تاسیسات شهرداری در نقاطی که در مدیریت آنهاست را برعهده دارند.

وی ادامه داد: در سال 98 تاکیداتی بر موضوعاتی خاص بود که از جمله این موارد، بحث جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجازی بود که در شهر یزد متاسفانه آمار این ساختمان‌ها بسیار زیاد است.

شهردار افزود: اقداماتی در این حوزه صورت گرفته و در حال حاضر سامانه استعلامات شهرداری کاملاً آماده بهره‌برداری شده و یکی از ویژگی‌های دیده شده در این سامانه، صدور پروانه مکانیزه است که می تواند زمینه تسریع در امور را فراهم کند.

وی با بیان این که در این سامانه همکاری نهادهایی از جمله اسناد رسمی، ثبت اسناد و نظام مهندسی لازم است که به صورت کامل بتوان هوشمندسازی را انجام داد، گفت: یکی دیگر از اقدامات صورت گرفته در راستای کاهش تخلفات ساختمانی، استقرار پلیس ساختمان در مناطق مختلف شهرداری بوده که تاثیر بسیار بالایی داشت.

به گزارش ایسنا و به نقل از دفتر امام جمعه یزد، عزیزی بندرآبادی در پایان نیز با بیان این که سال گذشته پلیس ساختمان در منطقه چهار عملکرد بسیار خوبی داشت، گفت: امسال هم در مناطق یک و سه این طرح در حال اجرا است که امیدواریم بتوانیم زمینه کاهش تخلفات ساختمانی به پایین ترین حد ممکن را فراهم کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha