دکتر حمیدرضا نظیفی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: پروندههای آزمایشگاهی استان در سه بخش سرولوژی، آسیبشناسی و سمشناسی به پزشکی قانونی استان ارجاع میشود.
وی با بیان اینکه در آزمایش سرولوژی مایعات و لکههایی که در سر صحنه، اجساد و ... مورد بررسی قرار گرفته و به مراجع قضایی اعلام میکنیم که این لکهها مربوط به چه چیزی و کسی است، افزود: در لرستان آزمایشگاه سرولوژی، آسیبشناسی و سمشناسی به قوت خود پابرجاست.
این مسئول با بیان اینکه تمام تجهیزات موردنیاز برای پزشکی قانونی استان خریداری شده و هیچ مشکلی در این سه حوزه نداریم، اضافه کرد: آزمایشگاههای سرولوژی، پاتولوژیی و سمشناسی استان مجهز هستند.
مدیرکل پزشکی قانونی لرستان با بیان اینکه ابتدای سال ۹۸ تمام دستگاههای مورد نیاز پزشکی قانونی استان را خریداری کردیم، گفت: دستگاه پیشرفته جی. سی. مس (GC-Mass) از مهمترین دستگاههای سمشناسی کشور بوده که برای لرستان خریداری شده است.
نظیفی گفت: در حال حاضر در آزمایشگاههای سرولوژی، پاتولوژیی و سمشناسی استان هیچ نیازی به استانهای برخوردار نداریم.
وی بیان کرد: ادارهکل پزشکی قانونی لرستان در بحث DNA و ژنتیک ظرفیت خریداری و تجهیز این آزمایشگاه را دارد و فضای فیزیکی لازم هم مهیاست اما از نظر پزشکی قانونی کشور این موضوع مقرون بهصرفه نیست چرا که تعداد آزمایشهای ژنتیک در استان آنقدر نیست که بخواهیم دستگاههای گرانقیمت خریداری و این آزمایشگاه را ایجاد کنیم.
عضو شورای قضایی لرستان با اشاره به اینکه زیرساختهای نمونهبرداری در استان آماده است، افزود: هیچکسی را در این راستا به استانهای دیگر ارجاع نمیدهیم.
نظیفی بیان کرد: در بحث حادثه منا، غرق شدن کشتی و بحرانها نمونهگیریها گرفته و برای انجام آزمایشهای DNA به استانهای قطب ارجاع داده شدند.
وی گفت: در بحث شناسایی لکه با دستگاههایی که در دسترس داریم میتوان نمونهها را تشخیص دهیم.
انتهای پیام
نظرات