سرهنگ رضا مهدیون ظهر امروز (۱۶ تیر) در جمع خبرنگاران در رابطه با آتشسوزی مراتع استان در خرداد سالجاری، اظهار کرد: در این بازه زمانی ۱۳ فقره آتشسوزی مراتع به مساحت ۳۰۷ هکتار ثبت شده است.
وی با بیان اینکه شهرستان طارم با ۶ فقره حریق در مراتع خود به مساحت ۲۶۸ هکتار بیشترین آمار در خرداد ماه به خود اختصاص داده است، افزود: در این بازه زمانی ۸ هزار و ۱۹۰ واحد دامی به علت چرای غیرمجاز از مراتع اخراج شدهاند.
این مسئول از تشکیل ۴۷ پرونده تخریب و تصرف در استان خبر داد و تصریح کرد: از این آمار ۱۶ فقره در شهرستان زنجان، ۱۷ مورد ماهنشان و ۸ مورد نیز در ابهر رخ داده است.
فرمانده یگان حفاظت ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خاطرنشان کرد: ۱۰۸ هکتار آمار جلوگیری و رفع تجاوز در اراضی ملی استان در خرداد ماه سالجاری است.
انتهای پیام
نظرات