سید عبدالله طباطبایی در گفتگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: مبارزه با مواد مخدر سنتی و مخدرهای صنعتی، که روز به روز با اشکال و نامهای مختلف وارد جامعه میشود، هزینههای انسانی و سرمایهای زیادی را بر جامعه تحمیل میکند که مبارزه با آنها نیازمند کارها و اقدامات فرهنگی مناسب است.
دادستان عمومی و انقلاب اردبیل ادامه داد: جای خالی اقدامات فرهنگی و فرهنگ سازی که بتوان در آن افکار عمومی را از مضرات و پیامدهای ناگوار این پدیده شوم آگاه ساخت امروز بیشتشر احساس میشود .
وی با بیان اینکه برخورد فیزیکی برای مبارزه با مواد مخدر هرچند لازم است، اما ایجاد بستر فرهنگ ذهنی و کارهای فرهنگی در جامعه از تبعات این گونه پدیدهها و سایر ناهنجاریهای اجتماعی که مکمل برخورد فیزیکی است. میتواند سودمند تر و کم هزینه تر باشد و در این راستا دستگاههای متولی فرهنگ و اصحاب رسانه باید پای کار بیایند و با تولید محتوا، رسالت اصلی خود را ایفا نمایند.
دادستان اردبیل در بخشی دیگر از سخنان خود، در خصوص نقش فضای مجازی در به تصویر کشیدن نا هنجاریهای اجتماعی ضمن دعوت اصحاب رسانه و فعالین مجازی به رعایت بعضی مسایل و با در نظر گرفتن آبروی شهر دارالارشاد اردبیل در باز نشر برخی کلیپها و عکسها مرتبط با ناهنجاریهای اجتماعی،گفت: اگرچه این گونه کلیپها و عکسها بعضا با نیت برخورد با خاطیان و برهم زنندگان نظم عمومی پخش میشوند و دستگاه قضا هم بارها نشان داده هیچ گونه اغماضی در برخورد با متخلفان و برهم زنندگان نظم عمومی ندارد اما باید در نظر داشت، پخش اینگونه صحنهها آبروی اردبیل را در سطح وسیع نشانه میرود و این وجهه ی خوبی از استان را در میان افکار عمومی به نمایش نمیگذارد.
وی در پایان با اشاره به پیشینه تاریخی اردبیل و جایگاه آن در تاریخ ایران، نگاه فرهنگ محور به مسایل و مشکلات جامعه را نیاز اساسی اردبیل شمرد و گفت: امیدواریم مردم و مسؤلان با احساس تکلیف در ترسیم و ساختن جامعه امن و فرهنگ محور گام بردارند .
انتهای پیام
نظرات