• یکشنبه / ۱۵ تیر ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 99041510754
  • خبرنگار : 71505

برخورد با رانندگان اتوبوسی که از ماسک استفاده نمی‌کنند/ مردم از پرداخت پول نقد اجتناب کنند

برخورد با رانندگان اتوبوسی که از ماسک استفاده نمی‌کنند/ مردم از پرداخت پول نقد اجتناب کنند

مدیرعامل اتحادیه اتوبوسرانی‌های شهرهای کشور با اعلام شماره پیامک ۳۰۰۰۸۴۰۰ از برخورد با رانندگانی که از ماسک استفاده نمی‌کنند خبر داد.

محسن مسلم خانی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح الزام استفاده از ماسک در حمل و نقل عمومی گفت: با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا و دستور رئیس جمهور بخشنامه‌ای به سازمان‌های حمل و نقل کشور ارسال شده که براساس آن تمامی مسافرینی که از حمل و نقل عمومی اعم از اتوبوس، تاکسی و مترو استفاده می‌کنند ملزم به استفاده از ماسک هستند.

وی افزود: رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی باید حتما از ماسک استفاده کنند و از سوی دیگر در حال حاضر بخشی از کابین رانندگان اتوبوس از سایر بخش‌ها جداست و ایزوله شده و در مابقی اتوبوسرانی‌ها ظرف روزهای آینده کابین راننده از سایر بخش‌های اتوبوس جدا خواهد شد.

مدیر عامل اتحادیه اتوبوسرانی‌های شهری کشور در بخش دیگری از صحبت‌های خود در خصوص ضمانت اجرای این طرح نیز گفت: شماره پیامک ۳۰۰۰۸۴۰۰ آماده دریافت گزارشات مردمی در خصوص عدم استفاده رانندگان از ماسک است. در حقیقت شهروندان می‌تواند از طریق این شماره پیامک پلاک اتوبوس مورد نظر  که راننده آن از ماسک استفاده نمی‌کنند به همراه زمان و مکان پیامک کنند تا همکاران ما در سریعترین زمان ممکن ضمن بررسی موضوع برخورد لازم را انجام دهند.

وی تاکید کرد: همکاران ما در بخش‌های اتوبوسرانی باید از گرفتن پول نقد اجتناب کنند و شهروندان حتما کرایه اتوبوس را از طریق کارت‌های بانکی و یا آپ‌های بانکی پرداخت کنند و از رد وبدل کردن اسکناس جدا خودداری کنند.

مسلم خانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره تفاهم نامه تولید ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس نیز گفت: در حال حاضر تقریبا در کل کشور ناوگان اتوبوسرانی با کمبود زیادی مواجه است که این کمبود در کلانشهرها محسوستر است بر همین اساس تفاهم نامه‌ای با شرکت عقاب افشان منعقد شد که  در راستای آن دو هزار دستگاه اتوبوس، هزار دستگاه مینی بوس و دو هزار شاسی اتوبوس تولید و برای  نوسازی ناوگان اتوبوسرانی به شهرهای مختلف تحویل داده خواهد شد البته اولویت تحویل برای نوسازی ناوگان با کلانشهرها به ویژه تهران است.

وی ادامه داد: ۲۰۰۰ شاسی برای شرکت‌های همکار توسط این شرکت تولید می‌شود تا کابین‌ها روی آنها سوار و اتوبوس‌های جدید تولید شود. پیش بینی می‌کنیم ظرف یک سال آینده این اتوبوسها به ناوگان اتوبوسرانی شهرها تزریق شود. همچنین امیدواریم با شرکت‌های دیگر نیز تفاهم‌نامه‌های مشابهی منعقد کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha