محمدتقی رمضانزاده، در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه جذب قرآنآموزان نیازمند ایجاد انگیزه است، اظهار کرد: استقبال کودکان برای شرکت در کلاسهای قرآنی بسیار پر رنگ است اما پس از اینکه قرآنآموزان، کم لطفیها به این حوزه را میبینند از ادامه مسیر دلسرد میشوند و همین مسئله موجب شده است که در سن جوانی استقبال از کلاسهای قرآنی کمرنگ شود.
وی با بیان اینکه مدارس در این زمینه نقش بسیار مؤثری دارند، ادامه داد: دانشآموزان هنگامی که برای ثبتنام مدارس مراجعه میکنند، اهمیت آموختن قرآن را مشاهده میکنند اما زمانیکه در رتبهبندیها کمترین امتیاز را به آموزههای قرآنی ارائه می شود و این مسئله در روحیه قرآنآموزان اثرات منفی دارد.
رمضانزاده تاکید کرد: در مدارس هنگام ثبتنام حافظ یک جزء قرآن امتیاز 10 دریافت میکند و دیگر هنرها مانند موسیقی، زبان خارجه و.. امتیاز 300 دریافت میکنند که این مسئله کمتوجهی مسئولان به آموزههای قرآنی را نشان میدهد.
مدیرعامل مؤسسه دارالقرآن عترت بجنورد تصریح کرد: ترویج قرآن در سطح جامعه کماهمیت شده و این مسئله باید با همت خادمین قرآن در جامعه حل شود.
وی ادامه داد: بسیاری از قاریان ما در گوشه و کنار این شهر و استان افتادهاند و حتی مردم استان نیز آنان را نمیشناسند و این مورد نیز به علت کمتوجهی نسبت به معرفی قاریان و حافظان قرآن بوده اند.
رمضانزاده بیان کرد: مردم در حال حاضر تنها در سر مزارها و مجالس عزا یادشان از قرآن میآید و از محتوای قرآن و اثرات آن در زندگی شخصی غافل شدهایم.
وی اظهار کرد: در هر مسئلهای ایجاد انگیزه حرف اول را میزند و ما نیز اگر میخواهیم قرآن را از فراموشی نجات دهیم به طور قطع باید راههای ایجاد انگیزه را افزایش دهیم و شخصیتهای قرآنی خود را به جامعه معرفی کنیم.
رمضانزاده ادامه داد: مسئولان نیز قولهای بسیاری در زمینه معرفی چهرههای قرآنی به جامعه دادهاند اما از قول تا عمل فاصله بسیاری است.
وی در پایان تاکید کرد: اگر میخواهیم مشکلات قرآنی جامعه حل شود باید به سراغ مؤسسات قرآنی، قاریان، حافظان و... برویم چراکه این گروهها هستند که در خط مقدم ترویج فرهنگ قرآن در تلاش هستند و از دل جامعه خبر دارند.
انتهای پیام
نظرات