به گزارش ایسنا، با شیوع کرونا از اوایل اسفند در ایران تمرینات تیراندازان در خانه انجام میشد و حال قرار است تیراندازان المپیکی بعد از چهار و نیم از فردا ۱۵ تیر در سالن فدراسیون مشغول تمرین شوند.
البته پیش از این طبق گفته مربی و مسیولان فدراسیون ملیپوشان تپانچه که ساکن تهران هستند هفتهای دوبار از سالن فدراسیون استفاده میکردند و اردوی متمرکز از فردا با حضور ملیپوشان تفنگ آغاز خواهد شد.
آرمینا صادقیان، نجمه خدمتی، فاطمه کرمزاده و مهیار صداقت در بخش تفنگ و جواد فروغی و هانیه رستمیان در بخش تپانچه ملی پوشان المپیکی ایران هستند.
ناصر رسولی سخنگوی فدراسیون تیراندازی در گفت و گو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: طبق اعلام قبل با حفظ پروتکلهای بهداشتی و با تدابیری که فدراسیون اتخاذ کرده است اردوها از فردا و با حضور ملیپوشان المپیکی انجام خواهد شد. ما گام اول را برمیداریم و امیدواریم شرایط خوب پیش رود.
وی در ادامه گفت: ملیپوشان تپانچه که ساکن تهران هستند بلافاصله بعد از رفع ممنوعیتها مجاز به استفاده از سالن تیراندازی شدند، اکنون میخواهیم اردو را با حضور ملیپوشان تفنگ نیز ادامه دهیم. باید با آغاز اردوها به اهدافی که مد نطر مربیان است برسیم.
وی در خصوص استفاده از خوابگاه برای سه ملیپوش تفنگ گفت: صادقیان که در تهران منزل دارد، برای دو تیرانداز دیگر نیز تدابیر خاصی داریم. اجازه بدهید فردا به اردو بیایند تا تکلیف مشخص شود. همه سعی بر حفظ فاصله گذاری اجتماعی است.
انتهای پیام
نظرات