فرشید پورحاجت در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: اتفاقی که در رشد اجاره بهای مسکن در کشور رخ داده به دلیل آن است که در ۱۰ سال اخیر، تولید مسکن کشور به شدت کاهش یافته است و از سویی صحبتهای ضد و نقیض در حوزه اقتصاد مسکن نیز این وضعیت را بدتر از پیش کرده است.
وی با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر ایجاد پدیده پدیده "پشتبام خوابی" و اجاره پشتبام منازل برای شبخوابی از سوی کارگران و اقشار کمدرآمد، افزود: مجموعه راه و شهرسازی بر واقعیتهای اقتصاد مسکن سرپوش گذاشته است؛ "پشتبام خوابی" یکی از واقعیتهای تلخ بازار مسکن کشور است که باید آن را دید و برای حل مشکلاتی از این قبیل تلاش کرد.
دبیر کانون انبوهسازان مسکن کشور گفت: شرایط تولید مسکن در کشور شرایط خوبی نیست؛ تولیدکننده بخش مسکن دچار بحران است و این بحران نشات گرفته از سیاستورزیهای ناصحیح و نبود توجه به بهبود فضای کسب و کار است.
پورحاجت ادامه داد: مردم در بحران مسکن استیجاری هستند؛ اینکه شخص به وضعیتی برسد که به دلیل نداشتن مسکن مناسب، برای خوابیدن در پشتبام خانه شخص دیگر هزینه پرداخت کند، یک فکاهی دردناک از بدیهیات حوزه مسکن کشور است.
وی افزود: زنگ خطر در ۱۰ سال اخیر برای حوزه مسکن کشور به صدا در آمده اما در همه این سالها به جای حل مشکلات، غُل و زنجیر این صنعت بیشتر شده است. کسانی که در طول این سالها مسئولیت داشتند اما به بخش مسکن بیتوجه بودند و این بیتوجهی باعث شد که شرایط به این شکل شود، باید پاسخگوی افزایش بیش از ۲۰۰ درصدی نرخ مسکن در دو سال اخیر باشند.
انتهای پیام
نظرات