• سه‌شنبه / ۱۰ تیر ۱۳۹۹ / ۱۲:۳۵
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99041007549
  • خبرنگار : 71589

دانشمندان آلمانی فرضیه بارش الماس در سیاره نپتون را تایید کردند

دانشمندان آلمانی فرضیه بارش الماس در سیاره نپتون را تایید کردند

شاید اینکه نقطه‌ای در جهان هستی وجود داشته باشد که بارانی از الماس در آن ببارد، عجیب به نظر برسد، اما این فرضیه اکنون توسط دانشمندان برای سیاره نپتون تایید شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از تک‌تایمز، آیا جایی در جهان وجود دارد که در آن الماس از آسمان بریزد؟ بله، دانشمندان می‌گویند وجود دارد و اکنون توسط آنها تأیید شده است.

پایگاه "ساینس الرت" از مکانی خبر داده است که می‌تواند هزاران قطعه الماس را مستقیما به سوی شما روانه کند. دانشمندان می‌گویند این مکان که چنین پدیده‌ای در آن اتفاق می‌افتد، واقعاً وجود دارد، اما متأسفانه روی زمین نیست و این پدیده در سیاره نپتون رخ می‌دهد.

تاکنون گمانه زنی‌ها بر این بود که سیاره نپتون ویژگی خاصی دارد و آن، بارش هزاران الماس از آسمان بر سطح این سیاره بود.

نپتون به همراه سیاره اورانوس یکی از غول‌های یخی در منظومه شمسی است و به این دلیل چنین نامی دارند که دو لایه بیرونی آنها از ترکیباتی تشکیل شده است که شامل هیدروژن و هلیوم هستند.

رنگ مایل به آبی هر دو سیاره نیز به دلیل ردپای متان در جو آنها است که وجود یخ را درون آنها اثبات می‌کند.

اکنون دانشمندان تایید کرده‌اند که "باران الماس" در این سیاره پدیده‌ای واقعی است.

دلیل این فضیه چیست؟

کارشناسان بر این باورند که گرما و درجه حرارت شدید زیر سطحی در غول‌های یخی، ترکیبات هیدروکربن را از هم جدا می‌کند. به این ترتیب، کربن فشرده می‌شود و به شکل الماس درمی‌آید و بیشتر به سمت هسته سیاره فرو می‌رود.

این نتیجه گیری با استفاده از لیزر اشعه ایکس آزمایشگاه شتاب دهنده ملی "SLAC" موسوم به "LCLS" انجام شد. دانشمندان می‌گویند از آنجا که این سیاره دارای متان است، وقتی تجزیه شود، بارش الماس رخ می‌دهد.

"دومینیک کراوس" فیزیکدان موسسه هلمهولتز-زنتروم درسدن-روسندورف در آلمان گفت: ما اکنون یک رویکرد جدید بسیار امیدوارکننده براساس پراکندگی اشعه ایکس داریم. آزمایش‌های ما پارامترهای مهم مدل را ارائه می‌دهد که در گذشته عدم اطمینان گسترده در مورد آنها وجود داشت.

وی افزود: در مورد غول‌های یخی، ما اکنون می‌دانیم که کربن وقتی از ترکیبات هیدروکربنی جدا می‌شود، تقریباً به طور انحصاری به الماس تبدیل می‌شود و یک شکل انتقالی سیال نمی‌گیرد.

یک مأموریت فضایی در سال 1989 به نام "وویجر 2"(Voyager 2) تنها مرجع دانش انسان از سیاره نپتون بوده است و این یافته جدید موفقیت بزرگی به شمار می‌آید.

ناسا می‌گوید سیاره نپتون بیش از 30 برابر فاصله خورشید از زمین با ما فاصله دارد و تنها سیاره‌ای است که با چشم غیرمسلح قابل دیدن نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha