• سه‌شنبه / ۱۰ تیر ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99041007373
  • خبرنگار : 71605

سناتورهای آمریکا درصدد اعمال محدودیت بر قدرت ترامپ برای خارج کردن نیروها از آلمان

سناتورهای آمریکا درصدد اعمال محدودیت بر قدرت ترامپ برای خارج کردن نیروها از آلمان

گروهی از سناتورها از هر دوحزب آمریکا در تلاش هستند محدودیت‌هایی بر اختیار ترامپ در خارج کردن سربازان آمریکایی از آلمان اعمال کنند. آن‌ها این محدودیت‌ها را تنها در صورتی وضع نخواهند کرد که دولت قادر به برآورده کردن مجموعه‌ای از الزامات باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از "هیل"، این پیشنهاد که با پیشگامی سناتور "میت رامنی" مطرح می‌شود، دولت را از کاهش تعداد سربازان آمریکا در آلمان به زیر ۳۴ هزار و ۵۰۰ نفر منع می‌کند؛ مگر آنکه پنتاگون بتواند به کنگره تضمین دهد که این موضوع به نفع امنیت ملی آمریکا بوده و تأثیر منفی بر تضعیف معاهدات اروپایی یا ناتو نمی‌گذارد.

همچنین لازم است وزارت دفاع گواهی دهد که این اقدام بر اختیار ارتش آمریکا در"اجرای برنامه‌های احتمالی"، عملیات حال حاضر و خانواده‌های ارتش تأثیر نمی‌گذارد و نیز تضمین دهد که پنتاگون با متحدانی نظیر ناتو و آلمان در این باره مشورت کرده است.

سناتورها "لیندسی گراهام"، "مارکو روبیو"، "کریستوفر کونز"، "تیم کین" و "جین شاهین" از حامیان این پیشنهاد هستند.

این گروه از سناتورها همچنین خواستار آن هستند که این پیشنهاد در قانون اختیارات دفاع ملی هم لحاظ شود؛ یک لایحه عظیم سیاست دفاعی که قرار است این هفته در بین سناتورها به بحث گذاشته شود. سالانه صدها اصلاحیه به این قانون ضمیمه شده، اما معمولاً فقط تعداد کمی از آن‌ها به رأی گذاشته می‌شود.

علاوه بر اصلاحیه رامنی، گراهام پیشنهاد جداگانه‌ای نیز در راستای حمایت از رابطه آمریکا-آلمان ارائه کرد.

ترامپ اوایل این ماه اعلام کرد که تعداد اعضای خدمت آمریکا در آلمان را به ۲۵ هزار نفر کاهش می‌دهد؛ تصمیمی که با مخالف سناتورهای دوحزبی روبه‌رو شده است.

رئیس جمهور آمریکا در آن زمان مطرح کرد: آلمان متخلف است. آن‌ها سال‌ها تخلف داشته‌اند و میلیاردها دلار به ناتو بدهکار هستند که باید پرداخت کنند. بنابراین ما در حال حفاظت از آلمان هستیم، در حالی که آن‌ها بدهکار هستند. این با عقل جور درنمی‌آید.

آلمان در راستای هدف ناتو مبنی بر اختصاص ۲ درصد از تولید ناخالص داخلی به امور دفاعی عمل نمی‌کند؛ اما چنان که ترامپ توصیف می‌کند، "متخلف" ناتو نیست زیرا صرف این هزینه، پرداختی به ناتو به حساب نمی‌آید؛ بلکه هزینه‌ای برای دفاع خود کشورش است، ضمن آنکه این هدف ناتو بایستی تا سال ۲۰۲۴ محقق شود که هنوز موعد آن سر نیامده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha