سید مرتضی حسینی در گفت و گو با ایسنا، افزود: مواد اولیه به علت نوسانات قیمت به هیچ عنوان قیمت مشخصی ندارند و صاحبان این صنایع نمی توانند برنامه ریزی های طولانی مدتی را داشته باشند.
وی ادامه داد: قیمت مواد اولیه هر روز در حال افزایش است و صاحبان صنایع پلاستیک فقط وارد عقد قرار داد برای قبول سفارش های کوتاه مدت می شوند و سفارشاتی که در حال حاضر می گیرند پایدار نیست.
حسینی تصریح کرد: شیوع ویروس کرونا و افزایش قیمت مواد اولیه سبب شده تا بسیاری از صنایع پلاستیک که سال ها با کشورهای خارجی مراوده داشته و بازارهای پایداری را ایجاد کرده بودند این بازارها را از دست دهند و جای آن ها را سایر کشورها بگیرد.
وی در ادامه با اینکه سه سال از فعالیت خوشه صنعتی پلاستیک در این استان می گذرد، گفت: اکنون در مرحله خروج هستیم و طی این سال ها تشکیل انجمن صنایع همگن پلاستیک یکی از اقداماتی بود که انجام شده است.
عامل توسعه خوشه پلاستیک تاکیدکرد: با تشکیل این انجمن، مدیریت به دست خود صاحبان این صنایع سپرده می شود و خود آن ها می توانند اقداماتی همچون مطالبه گری، چانه زنی و ... را انجام دهند.
وی در ارتباط با سایر اقدامات انجام شده برای صنایع پلاستیک خراسان شمالی طی سه گذشته بیان کرد: در این بنگاه ها، واحد والت سازی وجود نداشت و همیشه از مشهد و تهران کمک گرفته می شود و اکنون تراشکاری پیدا شد که خدمات لازم را به صنایع پلاستیک استان ارائه می دهد.
حسینی ادامه داد: دانش فنی پلیمر در بین صنایع وجود نداشت که دوره های توانمندسازی برای کارشناسان ذی ربط برگزار شد و علم روز به آن ها منتقل شد.
وی خاطرنشان کرد: واحدهای خدمات در حوزه تکنولوژی میان این صنایع وجود نداشت که آموزش های لازم ارائه شد تا در صورت بروز مشکل در خطوط تولید، خطوط متوقف نشود.
حسینی تصریح کرد: این صنایع تجربه شرکت در نمایشگاه های داخلی و خارجی را نداشتند و آموزش های لازم برای این امر نیز ارائه شد.
انتهای پیام
نظرات