• یکشنبه / ۸ تیر ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 99040805636
  • خبرنگار : 50040

دمنوش های گیاهی برای بهبود گوارش

دمنوش های گیاهی برای بهبود گوارش

ایسنا/گیلان یک متخصص گیاهان دارویی، با اشاره به کاربرد دمنوش های گیاهی در بهبود بسیاری از بیماری های شایع گوارشی که روزمره با آن سر و کار داری، گفت: دو گیاه نعناع و پونه در انواع بیماری های گوارشی موثر بوده و دمکرده آنان موجب هضم غذا می شود.

دکتر مریم ناصری در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به کاربرد دمنوش های گیاهی در بهبود بسیاری از بیماری های شایع گوارشی که روزمره با آن سر و کار داریم، اظهار کرد: این دمنوش ها در رفع ناراحتی های معده، نفخ، دل درد و سوءهاضمه موثر است.

وی با بیان اینکه از دمکرده گیاه گلپر در انواع ناراحتی های گوارشی همچون نفخ و دل درد و سوءهاضمه استفاده می شود، تصریح کرد: هم خانواده های گیاه گلپر مانند زیره سبز و سیاه، رازیانه و انیسون نیز بهبوددهنده گوارشی محسوب می شود.

این دکترای داروسازی، از دیگر کاربردهای دمنوش های گیاهی از خانواده چتریان را در رفع سنگینی معده دانست و گفت: برخی از افراد بعد از صرف غذا احساس سنگینی و هضم نشدن می کنند که دل درد به همراه دارد.

ناصری، با بیان اینکه از دمکرده های گلپر و رازیانه و زیره برای اطفال بالای شش ماه نیز می توان استفاده کرد، متذکر شد: نوزادان اغلب با مشکلات گوارشی مانند نفخ و دل درد مواجه هستند و دمکرده های رازیانه و انیسون و شوید بسیار موثر است؛ البته کودکان باید کمتر از بزرگسالان از دمنوش ها مصرف کنند.

وی با بیان اینکه از جوشانده شیرین بیان نیز می توان در رفع ناراحتی های معده و انواع زخم های گوارشی و گاستریت استفاده کرد، ادامه داد: در بسیاری از موارد این گیاه می تواند جایگزین داروهای معده شود.

این متخصص گیاهان دارویی، نعناع فلفلی را یکی از گونه های نعناع دانست و خاطرنشان کرد: گیاه نعناع گونه های فراوانی دارد، اما نعناع فلفلی بسیار معطر بوده و بیشترین کاربردهای دارویی را دارد. دو گیاه نعناع و پونه در انواع بیماری های گوارشی موثر بوده و دمکرده آنان موجب هضم غذا می شود.

ناصری، با بیان اینکه از دمکرده نعناع و پونه می تواند در رفع سردردهای ناشی از سوءهاضمه نیز استفاده کرد، یادآور شد: کودکان زیر پنج سال نباید از دمکرده نعناع یا پونه استفاده کنند، زیرا دارای اثرات نامطلوب بر سیستم عصبی آنان است و لذا خانواده ها در مصرف این نوع دمنوش دقت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha