• یکشنبه / ۸ تیر ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 99040805632
  • خبرنگار : 71614

لزوم یکپارچگی اورژانس تهران در سطح استان برای پاسخ به زلزله احتمالی

لزوم یکپارچگی اورژانس تهران در سطح استان برای پاسخ به زلزله احتمالی

معاون فنی و عملیاتی مرکز اورژانس تهران با بیان اینکه در بحث بحران‌ها یکپارچگی اورژانس تهران به نفع مردم خواهد بود گفت: در صورت یکپارچه شدن مرکز اگر زلزله‌ای در دماوند اتفاق بیفتد هماهنگی و پشتیبانی با سرعت بیشتری انجام خواهد.

دکتر سید رضا معتمدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره محدوده فعالیت مرکز اوراژانس تهران و لزوم یکپارچه شدن فعالیت این مرکز در سطح استان اظهار کرد: با توجه به پیشرفتی که اورژانس تهران با گذشت نزدیک به نیم قرن فعالیت داشته است، تقریبا می‌توان گفت در سطح تهران بزرگ فعالیت می‌کند؛ به همین ترتیب شهر ری، لواسانات و... در زیر مجموعه اورژانس تهران محسوب می‌شود.

وی در خصوص اینکه اورژانس دو شهرستان استان تهران، زیر مجموعه این مرکز نیستند، گفت: با توجه به اینکه اورژانس دماوند و فیروزکوه، زیر مجموعه دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه ایران هستند، در پی آن هستیم که اگر هماهنگی انجام شود بتوانیم اورژانس این دو دانشگاه را تحویل بگیریم. در گذشته اسلامشهر نیز زیر مجموعه دانشگاه تهران بود که با پیگیری صورت گرفته اقدامات لازم برای انتقالش انجام شد. 

معتمدی درباره اینکه انتقال این دو اورژانس برای امدادرسانی در حوادث و بحران ها همانند زلزله‌ها امری ضروری است، تصریح کرد: در بحث بحران‌ها یکپارچگی اورژانس تهران به نفع مردم خواهد بود.

معاون فنی و عملیاتی اورژانس تهران ادامه داد: در صورت یکپارچه شدن سازمان اگر زلزله‌ای در دماوند اتفاق بیفتد هماهنگی و پشتیبانی با سرعت بیشتری انجام خواهد شد، در غیر این صورت باید منتظر درخواست کمک اورژانس های مذکور باشیم، البته در هر شرایطی این کمک انجام خواهد شد؛ اما یکپارچگی در سیستم عملیات باعث می‌شود که هماهنگی ها بهتر انجام شود.

معتمدی گفت: در حال حاضر که در جلسات استانداری شرکت می‌کنیم هم مرکز اورژانس تهران و هم دو دانشگاه حضور دارند. در حالی که در تمام استان ها اورژانس در بستر استان فعالیت می‌کند، با این حال در تهران، مرکز اورژانس تهران به علاوه دو دانشگاه فعالیت می‌کنند.

وی افزود: در این زمینه سال گذشته هماهنگی هایی انجام شد که البته بحث بودجه‌ای این اقدامات، انتقال نیروهای انسانی و... مطرح بود. برای همین زمان‌بر شد. البته هم دانشگاه ها و هم اورژانس تهران نسبت به این یکپارچگی تمایل دارند و در آینده نه چندان دور با توجه به حمایت‌های سازمان اورژانس کشور این امر محقق خواهد شد.

معاون فنی و عملیاتی مرکز اورژانس تهران اظهار کرد: اورژانس تهران سال ۵۳ به دنبال ریزش سقف فرودگاه تاسیس شد. در پی وجود این دغدغه که چگونه مصدومان این حادثه به بیمارستان منتقل شوند با همکاری اساتید خارجی مرکز اورژانس تهران تاسیس شد و چهارمین کشوری که در آن سیستم اورژانس پیش بیمارستانی احداث شد، ایران بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha