علی خداویسی صبح امروز سهشنبه (3 تیرماه) در کارگروه فرهنگی و اجتماعی کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان، اظهار کرد: در چند سال اخیر در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز به این نتیجه رسیدیم که برخورد و مقابله به تنهایی چاره راه نیست و نیاز است که اقدامات پیشگیری و فرهنگی در جامعه انجام بدهیم.
وی با اشاره به اینکه 20درصد قاچاق کشور مربوط به قاچاق لوازم خانگی است، افزود: تمرکز ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا بر پیشگیری و اقدامات علمی و هوشمندانه است و در این راستا سامانه های جامع انبارها و کد رهگیری راه اندازی شده است.
خداویسی یادآور شد: دیدار با خانواده های معظم شهدای مبارزه با قاچاق استان، دیدار با نماینده محترم ولی فقیه، تبلیغات محیطی، تولید محتوی و برگزاری نشست های فرهنگی به صورت آنلاین از مهمترین برنامه های هفته مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان می باشد.
در ادامه این جلسه، عبدالملکی مدیرکل صداوسیمای مرکز کردستان، عنوان کرد: قاچاق کالا علاوه بر مباحث اقتصادی که ارز را از کشور خارج می کند و موجب تورم و افزایش بیکاری می شود و واحدهای تولیدی را به تعطیلی می کشاند، آثار و تبعات اجتماعی فرهنگی سوءی در جامعه بر جای می گذارد.
عبدالملکی با اشاره به شعار سال جاری، گفت: تحقق جهش تولید نیاز به گفتمان سازی در جامعه دارد و همه دستگاه های فرهنگی و رسانه ای باید در این راستا برنامه سازی انجام دهند.
وی افزود: در بحث فرهنگ سازی تولید ایرانی، نیاز است که همه مردم از کالاهای داخلی استفاده کرده و نسبت به کالاهای خارجی حساسیت داشته باشند و در این راستا باید همه متولیان فرهنگی، رسانه ای، آموزش و پرورش و دانشگاه ها تلاش کنند.
این مقام مسئول عنوان کرد: صداوسیمای مرکز کردستان آمادگی خود را برای تولید برنامه های متنوع گفتگومحور، مستند، نمایشی و تبلیغ محصولات با کیفیت تولیدکنندگان داخل استان اعلام کرده است.
عبید رستمی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز در ادامه بیان کرد: نگاه توسعه درون زا و تکیه بر توان و منابع داخلی می تواند کشور را به توسعه واقعی برساند.
وی افزود: بیکاری یکی از مشکلات اصلی استان است که اگر نگاه ویژه ای به اشتغالزایی جوانان و حمایت از تولید کنندگان داشته باشد قطعاً مردم به مصرف کالاهای قاچاق روی نمیآورند.
انتهای پیام
نظرات