• دوشنبه / ۲ تیر ۱۳۹۹ / ۱۶:۴۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99040201718
  • خبرنگار : 30054

دلایل و راه‌های مراجعه به مشاور خانواده

دلایل و راه‌های مراجعه به مشاور خانواده

آیا اخیرا در پی پیدا کردن یک مشاور خانواده خوب  بوده‌­اید؟  اگر در خانواده خود با مشکلات زیادی مثل اعتیاد یکی از اعضا، و یا  مخفی‌کاری روبرو­ هستید و فکر میکنید برای حل آنها، نیازمند کمک متخصص ماهر هستید به ما مراجعه کنید.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام پزشک خوب، نگران نباشید، ما در این متن به شما کمک خواهیم کرد تا با دلایل نیاز به مشاوره خانواده آشنا شده و به مشاور خانواده و روانشناس خوب در تهران و سایر شهرستان ها دسترسی پیدا کنید.

خانواده مهم‌ترین شاهراه ارتباطی است که انسان‌ها با یکدیگر دارند. جوامع انسانی حول واحد خانواده شکل گرفته‌اند، و بدون ارتباط با یکدیگر و بدون غریزه برای حفاظت از خانواده، ممکن بود انسان‌ها هرگز به پیشرفت و تکامل کنونی دست نیابند.

با این همه، خانواده‌ها خالی از دردسر و استرس و درگیری نیستند.

نکته کلیدی برای داشتن خانواده‌ای موفق، درک و شناسایی نیاز هر یک از اعضای خانواده و در تعادل نگه داشتن آن‌ها است. مشاوره خانوادگی نوعی راه حل منحصربه‌فرد است که می‌تواند به همه این نیازها پاسخ دهد. در زیر به دلایل مهمی که نشان دهنده ضرورت مراجعه به مشاور خانواده و روانشناس است اشاره می کنیم.

معضل اعتیاد یکی از اعضای خانواده

اعتیاد می‌تواند تمام اعضای خانواده را تحت تاثیر قرار دهد، از همسر و نوجوانان گرفته تا اعضای جدید خانواده. حتی اگر فرد معتاد عضو خانواده درجه یک‌تان نباشد، باز هم ممکن است عواقب اعمال آن‌ها قویا حس شود.

دست و پنجه نرم کردن با اعتیاد به الکل و مواد مخدر دشوار است، به خصوص اگر در خانواده سابقه طولانی استفاده از آن‌ها وجود داشته باشد یا برعکس، هیچ سابقه‌ای وجود نداشته باشد.

اگر حتی یکی از اعضای خانواده‌تان نیازمند مداخله، خدمات ترک اعتیاد یا مشاوره است، کل خانواده نیز می‌توانند از مشاوره خانوادگی بهره برده و یاد بگیرند که از یکدیگر حمایت کنند و با هم اعتیاد را شکست دهند. خانواده درمانی یکی از ارکان اصلی و اساسی در درمان اعتیاد است.

استقلال خواهی اعضا خانواده

نوجوانان ممکن است گاهی بداخلاق باشند و از شما بخواهند که به حریم خصوصی آن‌ها احترام بگذارید. ممکن است همسرتان از وظایف سنگین مادرانه خسته شده باشد و بخواهد یک روز را با خود خلوت کند، یا شوهرتان بخواهد برای آخر هفته با دوستانش به تفریح برود. در هر سنی، خواستن زمانی برای تنها بودن کاملاً نرمال و طبیعی است.

اما اگر ببینید که یکی از اعضا کاملا گوشه‌گیر شده، هر شب به جای حاضر شدن سر میز شام در اتاق خود می‌ماند و با دوستان و خانواده‌اش معاشرت نمی‌کند، این موضوع می‌تواند مشکلات جدی‌تری به همراه داشته باشد.

معمولا افرادی که به مرور زمان از موقعیت‌های اجتماعی دوری می‌کنند، ممکن است افسردگی یا مشکل روانی دیگری داشته باشند، که باید به آن توجه کرد. اگر یکی از اعضای خانوده، به خصوص یکی از بچه‌ها، شروع به گوشه‌گیری و دوری از اجتماع کند، ممکن است به دلیل تحقیر، خشونت و سوء استفاده باشد. دلیل آن هر چه که باشد، مشاوره خانوادگی می‌تواند به شما کمک کند.

احساساتی بودن بیش از حد اعضای خانواده

اگر پدر یا مادر هستید، شما هم در زمانی از زندگی‌تان نوجوان بودید، پس می‌دانید که نوجوانان به راهنمایی‌های کامل متفاوتی نیاز دارند. سال‌های نوجوانی سرشار از احساسات، خشم و پرسش است. اگر نوجوان شما به طور مکرر با فوران احساسات  مواجه بوده و بیش از حد احساساتی است، این موضوع می‌تواند نشانه مشکلات دیگر باشد.

بچه‌هایی که کج‌خلقی می‌کنند اغلب دلیلی برای رفتارشان ندارند. بیشتر افراد تا سن 25-22 سالگی، که مغزشان به طور کامل رشد می‌کند، توانایی کنترل احساسات‌شان را ندارند؛ بقیه افراد هم هرگز این توانایی را به دست نخواهند آورد. مشاوره خانوادگی می‌تواند مشکلات بنیادی را که باعث رنجش عاطفی فرزندان و خانواده‌تان شده است، شناسایی کند و بهترین راهکارها را ارائه دهد.

سرد شدن روابط بین اعضای خانواده

آیا احساس می‌کنید اعضای خانواده‌تان دیگر با هم صحبت نمی‌کنند؟

آیا فرزندان نوجوان‌تان دور میز شام نشسته و به جای صحبت کردن، سرشان به گوشی و شبکه‌های اجتماعی گرم است؟

 آیا صبح حتی قبل از بلند شدن از رخت‌خواب شروع به چک کردن پیام‌های تلفن همراه‌تان می‌کنید؟

هر چه بیشتر با تلفن‌های همراه و دنیای مجازی در ارتباط باشیم، ممکن است ارتباط‌مان با مهم‌ترین افراد زندگی‌مان قطع شود.

مشاوره خانوادگی می‌تواند به چنین خانواده‌هایی کمک کند که وسایل الکترونیکی را کنار گذاشته و ارتباط با یکدیگر را از سر بگیرند.

مراجعه به روانشناس و مشاور خانواده

شما می‌توانید از طریق وبسایت پزشک خوب به طیف وسیعی از بهترین مشاوران خانواده در سراسر کشور دسترسی داشته باشید و نوبت خود را به صورت آنلاین رزرو کنید. در صورتی که به دنبال یک مشاور خانوادگی خوب می‌گردید، سعی کنید همه گزینه‌های موجود، از جمله مشاوره حضوری و مشاوره آنلاین، را در نظر بگیرید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha