• یکشنبه / ۱ تیر ۱۳۹۹ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99040100293
  • خبرنگار : 50163

نقش کلیدی نهادهای داوری در کاهش ورودی پرونده‌ها

نقش کلیدی نهادهای داوری در کاهش ورودی پرونده‌ها

ایسنا/زنجان رئیس دادگستری ابهر بر نقش کلیدی نهادهای داوری در کاهش ورودی پرونده‌ها به دادگستری تاکید کرد.

غلام‌رضا رستم‌خانی صبح امروز (اول تیرماه) در نشست خبری که به مناسبت هفته قوه قضائیه در دادگستری ابهر برگزار شد با اشاره به این‌که به مناسبت هفته قوه قضاییه برنامه‌هایی از قبیل گلباران مزار شهدا، دیدار با امام جمعه، ملاقات عمومی، دیدار با خانواده شهدا، بازدید از واحدهای تولیدی، حضور قضات در زندان و بررسی مشکلات زندانیان و حضور در پایگاه‌های نماز جمعه برگزار خواهد شد، اظهار کرد: با توجه به شرایط خاصی که به علت بیماری کرونا بر کشورمان حاکم است این برنامه‌ها با رعایت دستورالعمل و شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار خواهد شد.

وی با بیان این‌که مبارزه با فساد درون مجموعه و بیرون از آن یکی از اولویت‌های اصلی دستگاه قضا در شهرستان است، عنوان کرد: در حوزه مبارزه با فساد با هیچ احدالناسی شوخی نداریم.

این مسئول با اشاره به این‌که دیدارهای مردمی یکی از برنامه‌هایی است که در طول سال نیز برای حل مشکلات مردم تداوم دارد، ادامه داد: هدف از این دیدارها شنیدن مشکلات مردم و حل آن‌ها است.

وی با اشاره به مشکل چندین ساله امور اراضی شریف‌آباد، بیان کرد: این مشکل یکی از معضلات اصلی ابهر است که در این رابطه چندین جلسه با نمایندگان افراد دی‌نفع در داخل و خارج از استان برگزار شده اما تاکنون به نتیجه نرسیده است.

رستم‌خانی با تاکید بر این‌که حل مشکلی که ریشه چندین ساله دارد کار آسانی نیست، یادآور شد: یکی از راهکارهای اساسی حل این معضل پیش‌قدم شدن اهالی در حل مسائل است.

وی قانون حفظ اراضی زراعی و باغات را مبنای برخورد با مشکلات این حوزه عنوان کرد و افزود: یکی از مهم‌ترین معضلات که ابهر از آن رنج می‌برد اراضی خرد است که بر سختی‌های برخورد با خانه‌ باغ‌های غیرمجاز افزوده است.

این مسئول با اشاره به این‌که یکی از دغدغه‌های اصلی در دادگستری کم کردن از حجم ورود پرونده‌ها است، یادآور شد: پرونده‌های وارده به دادگستری ابهر زیاد است که یکی از راهکارهای پیش‌بینی شده در قانون برای کاهش پرونده‌های ورودی نهادهای داوری است که مردم می‌توانند برای حل مشکلات قضایی خود به آن‌ها مراجعه کنند.

وی با اشاره به این‌که شش نهاد داوری در ابهر داریم که دو دفتر آن فعال است، یادآور شد: بسیاری از مسائل در نهادهای داوری قابل حل است پس اگر بتوانیم مردم را به سمت بهره‌گیری از نهادهای داوری سوق دهیم قطعاً از میزان حجم پرونده‌های وارده به دادگستری کم خواهد شد.

رستم‌خانی ادامه داد: بهره‌گیری از ظرفیت نهادهای داوری سبب می‌شود که قضات نیز با آرامش خاطر به پرونده‌ها رسیدگی کرده و از حجم نارضایتی‌ها نیز کم می‌شود.

وی با بیان این‌که در سه ماهه اول امسال حدودا ۶۹۸۰ پرونده وارد دادگستری ابهر شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۹ درصد کاهش داشته، خاطرنشان کرد: زمان رسیدگی نیز به طور میانگین به ۶۹ روز رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha