رجبلو در این خصوص به ایسنا، گفت: من علیرغم معلولیت شدیدی که داشتم توانستم پلتفرمی به نام توانیتو طراحی کنم که بیش از ۱۳ هزار کاربر دارد و ۱۷ کارمند تمام وقت در آن کار میکنند.
وی در خصوص نحوه کار این پلتفرم توضیح داد: این طرح پلی ارتباطی میان توانجویان و خدماترسانان تاسیس کرده است. توانیتو اکنون نزدیک به یک هزار خدماتدهنده فعال دارد که در حوزههای سلامت، پزشکی، توانبخشی، آموزش و خدمات عمومی به شهروندان ایرانی سرویسدهی میکنند.
رجبلو با بیان اینکه سه سال از شروع به کار این پلتفرم گذشته است گفت: حالا این فعالیت مورد توجه کمیته بین المللی جوانان جهانی JCI قرار گرفته است. این کمیته حدود ۱۰۳ سال است که در ۱۲۵ کشور دنیا فعالیت دارد و تعداد اعضای آن به ۱۱ میلیون نفر میرسد.
وی افزود: کار این کمیته این است که هر سال ۱۰ جوان شایسته و تاثیرگذار جهان را معرفی میکند و من به عنوان اولین ایرانی در لیست ۲۰ نفره این کمیته قرار گرفتهام.
رجبلو تصریح کرد: از نظر این کمیته جوان شایسته کسی است که توانسته در جامعه جهانی و یا کشور خودش تأثیر مثبت بگذارد و خوشحالم این فعالیت من به عنوان یک کارآفرین و شهروند دارای معلولیت مورد توجه جامعه جهانی قرار گرفته است.
وی در پایان اظهار کرد: قرار است از بین این ۲۰ نفر ۱۰ نفر انتخاب شوند و من خیلی خوشحال می شوم به عنوان یک ایرانی در بین این ۱۰ نفر قرار بگیرم و باعث افتخار برای کشور و خوشحالی مردم بشوم.
به گزارش ایسنا، در لینک زیر میتوانید ۲۰ نفر حاضر در لیست را مشاهده و از میان آنان به وحید رجبلو برای قرار گرفتن در میان ۲۰ جوان شایسته و تأثیرگذار رأی دهید:
https://toyp.jci.cc/
انتهای پیام
نظرات