سرهنگ داوود معظمی گودرزی در گفت وگو با ایسنا، درباره احتمال کلاهبرداری از دانش آموزان و دانشجویان در پوشش فروش سوالات گفت: همه ساله در ایام امتحانات افراد سودجو با بهانههایی مانند فروش سوالات امتحان و دارا بودن پاسخنامه و ... اقدام به کلاهبرداری از برخی از دانش آموزان و دانشجویان می کنند؛ امسال نیز با توجه به شرایط ناشی از کرونا و افزایش ارتباطات آنلاین احتمال اینکه افراد سودجو بخواهند اقدام به کلاهبرداری به بهانه مشابه کنند وجود دارد.
وی ادامه داد: در همین راستا هشدار ما به تمامی دانش آموزان و خانوادههای آنان و نیز دانشجویان این است که به هیچ عنوان فریب چنین ادعاهایی را نخورند، چرا که اساسا احتمال نشت سوالات امتحان چه امتحانات حضوری و چه امتحانات مجازی وجود ندارد و افرادی هم که چنین ادعایی کنند، ادعایشان کذب است.
رییس پلیس فتای تهران بزرگ افزود: گاهی افراد سودجو با طراحی سایتی و قراردادن لینکهای فروش سوالات امتحانی اقدام به هدایت کاربران به صفحات جعلی و فیشینگ کرده و حساب بانکی کاربران را خالی می کنند.
گودرزی ادامه داد: همچنین در مواردی دیگر نیز افراد سودجو اقدام به انتشار فایلهایی در فضای مجازی کرده و ادعا میکنند که حاوی سوالات امتحانی است، اما این فایلها در واقع حاوی بدافزار بوده و پس از دانلود و اجرا، اطلاعات شخصی کاربران را به سرقت می برد.
وی با بیان اینکه در سالهای اخیر تعدادی از این افراد دستگیر شدهاند، گفت: همچنان هم درصورت رویت، پلیس با چنین مواردی برخورد خواهد کرد لذا درخواست ما از شهروندان این است که موارد مشکوک را به پلیس فتا گزارش دهند.
انتهای پیام
نظرات