• سه‌شنبه / ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ / ۲۳:۱۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99032717964
  • خبرنگار : 50300

استاندار عنوان کرد:

روند نزولی تعداد کودکان بازمانده از تحصیل در خوزستان

روند نزولی تعداد کودکان بازمانده از تحصیل در خوزستان

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان با اشاره به اجرای طرح شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل برای چهار سال پیاپی، گفت: طی این چند سال خوشبختانه تعداد بازماندگان از تحصیل روند نزولی داشته است، به این علت که از این کودکان حمایت کردیم و آنها را به کلاس درس بازگرداندیم.

غلامرضا شریعتی در جلسه شورای آموزش و پرورش خوزستان که امروز (۲۷ خرداد) در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: امسال سال چهارمی است که به صورت پیاپی طرح شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل را در استان جزو اولویت‌های اصلی قرار دادیم و همچنان به شعار "هیچ کودکی نباید به دلیل فقر از تحصیل بازبماند" پای‌بند هستیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: از ابتدای تیرماه این پروژه آغاز خواهد شد و همه دستگاه‌های اجرایی موظف هستند که با آموزش و پرورش همکاری کنند. این موضوع هم یک وظیفه دولتی، هم یک مطالبه اجتماعی و هم مسئولیت اجتماعی همه شهروندان است. باید همت کنیم که کودکان بازمانده از تحصیل را به کلاس درس بازگردانیم. طی این چند سال خوشبختانه تعداد بازماندگان از تحصیل روند نزولی داشته است، به این علت که از این کودکان حمایت کردیم و آنها را به کلاس درس بازگرداندیم.

استاندار خوزستان با اشاره به وضعیت فضای آموزشی در استان، بیان کرد: سال گذشته هزار و ۳۰۰ کلاس درس به بهره برداری رسید و امسال نیز با جدیت در حال انجام کار هستیم. برای جمع آوری مدارس سنگی باید عزمی مانند عزمی که برای جمع آوری کلاس‌های کانکسی داشتیم، داشته باشیم و تلاش کنیم ظرف دو یا سه سال، مدارس سنگی جمع آوری شوند و شرایط آموزش را استاندارد کنیم. باتوجه به مدارس جدیدی که در حال ساخت است، امیدواریم سرانه فضای آموزشی که درحال نزدیک شدن به متوسط کشوری است، بازهم نزدیک‌تر شود.

شریعتی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان در این مدت شرایط رو به رشدی پیدا کرده و مدیران آموزش و پرورش نیز به این موضوع کمک کردند، افزود: در دانشگاه فرهنگیان استان شرایط تحصیلی و خوابگاهی متحول شد. البته تعداد دانشجویان ما از ۲۳۰ دانشجو به ۶ هزار دانشجو افزایش یافتند که یک گام بسیار مهم و اساسی برای جبران کمبود معلم است. قرار شد که رئیس دانشگاه فرهنگیان مجوز جذب ۵ هزار دانشجو را بدهد و ما زیرساخت‌های لازم را فراهم کنیم. اگر این موضوع محقق شود تا ۳ سال دیگر کمبود معلم در استان به حداقل می‌رسد. اگر آموزش و پرورش به دانشگاه فرهنگیان کمک کند، در واقع به آینده خود کمک کرده است.

به گزارش ایسنا، وی در پایان تصریح کرد: در خصوص غیزانیه در دی ماه سال ۹۵ تنها مشکل آب نداشت؛ بلکه ۲۰ روستا فاقد برق بودند، چند کلاس کانکسی وجود داشت، راه روستاها مشکل داشت و از گاز محروم بودند اما اکنون هیچ کلاس کانکسی در این منطقه نداریم. همچنین ۲ مدرسه جدید در این منطقه ظرف دو ماه آینده به بهره برداری می‌رسند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha