• چهارشنبه / ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۲:۲۱
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 99032717891
  • خبرنگار : 71536

فدراسیون تکذیب کنندگان!

فدراسیون تکذیب کنندگان!

تناقض‌های آشکاری در اظهارات مهدی تاج و مدیران وقت فدراسیون فوتبال درباره پاداش کارلوس کی‌روش در جام جهانی وجود دارد و هیچ یک برای گفته‌های خود سندی را ارائه نکردند.

به گزارش ایسنا، پاداش کارلوس کی‌روش برای حضور در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه از معماهای حل نشده‌ فوتبال ایران است که در عین سادگی، با تناقض‌گویی مسئولان وقت و سابق فدراسیون فوتبال همراه و موجب سردرگمی فوتبال‌دوستان و اهالی رسانه شده است.

واقعیت این است که کارلوس کی‌روش باید مطابق قرارداد، پاداش خود از صعود به جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه را دریافت کند و خوب یا بد، این میزان، سهم او خواهد بود اما روی مسئله‌ای به این سادگی، اختلاف نظر بسیاری در اظهارات مسئولان وجود دارد و به طور مرتب گفته‌های یکدیگر را تکذیب می‌کنند.

قبل از ورود به اظهارات مسئولان و بررسی تناقض در اظهارات آن‌ها، ذکر این نکته الزامی است که تا قبل از این گفته شده بود که ۱۰ درصد از پاداش حضور در جام جهانی به کی‌روش می‌رسد که این موضوع با انتشار اسناد پرداختی فیفا به به حساب کی‌روش در تناقض آشکار است و ۲۰ درصد از این مبلغ به سرمربی سابق تیم ملی تعلق گرفته است.

خزانه‌دار فدراسیون: ۱۰ درصد پاداش و حقوق معوقه کی‌روش پرداخت شد

در پی این حواشی و شایعات، علی سلیمانی، خزانه‌دار فدراسیون فوتبال در واکنش به این مسائل، پرداخت ۲۰ درصد به کارلوس کی‌روش را زیر سوال برد و چنین ادعایی را رد کرد. او تاکید کرد که ۱۰ درصد از مبلغی پرداختی مربوط به پاداش و مابقی مربوط به حقوق عقب مانده کی‌روش قبل از جام جهانی تا جام ملت‌های آسیا است. (لینک مصاحبه)

البته نکته قابل تأمل در اظهارات خزانه دار فدراسیون که می تواند اظهارات او را زیر سوال ببرد، ادعای پرداخت حقوق کی روش از جام جهانی تا جام ملت‌ها توسط فیفا است که صحت ندارد چرا که بارها فدراسیون اعلام کرده مبلغ ۹۰۰ هزار یورویی توسط AFC پرداخت شده است.

مهدی تاج: پاداش کی‌روش ۲۰ درصد است

رئیس سابق فدراسیون که درباره پاداش‌های پرداختی به کی‌روش می‌گوید که سرمربی پرتغالی سابق تیم ملی ۲۰ درصد از پاداش حضور ایران در جام جهانی روسیه را دریافت کرده است. (لینک مصاحبه)

با این حساب، فیفا صرفا پاداش سرمربی تیم ملی را پرداخت کرده و مبلغ دیگری به حساب سرمربی سابق ایران واریز نشده که در تناقض با اظهارات خزانه‌دار است.

هر چند این موضوع در تناقض با مطالب اعلام شده به رسانه‌ها است، اما با توجه به اینکه مهدی تاج به عنوان شخص اول فدراسیون مسئول اجرای قرارداد بوده، اظهاراتش مورد قبول است!

* کفاشیان: پاداش کی‌روش ۱۰ درصد بود!

برخلاف تکذیب فدراسیون فوتبال، مهدی تاج می‌گوید پرداخت ۲۰ درصد از پاداش جام جهانی به کی‌روش طبق مصوبه هیات رئیسه فدراسیون بوده است اما در سوی مقابل، علی کفاشیان، رییس فدراسیون فوتبال در سال ۲۰۱۵ که قرارداد کی‌روش را در آن سال بسته بود، این بند را رد کرده است. کفاشیان همچنین ادعای تاج مبنی بر وجود مصوبه برای افزایش پاداش کی‌روش را با توجه به فعالیت به عنوان نایب رییس اول رد می‌کند.

کفاشیان همانند خزانه دار فدراسیون فوتبال می‌گوید «بنده در جریان این پرداخت نبودم و واریز چنین رقمی هم به من اعلام نشده بود.   طبق قرارداد این رقم ۱۰ درصد از پاداش صعود تیم ملی به جام جهانی ۲۰۱۸ بود که باید از سوی فیفا پرداخت می‌شد».

*نماینده مجلس: پاداش کی روش ۱۰ درصد بود ولی ۲۰ درصد پرداخت شد!

احسان قاضی‌زاده هاشمی، نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون ورزش از کسانی است که به پرونده فوق ورود کرده و ادعای جدیدی را براخلاف نظر تاج، کفاشیان و خزانه‌دار مطرح می‌کند!

او خاطرنشان کرد: «در قرارداد کی‌روش آمده بود که باید ۱۰ درصد از پاداش جام جهانی را بگیرد اما به او ۲۰ درصد پرداخت شده است. حالا گویا از بعضی اعضای هیات رییسه خواسته اند که برگه ای را امضا کنند که نشان دهد در قرارداد کی‌روش دریافت ۲۰ درصد پاداش درج شده که آن ها قبول نکرده‌اند چنین چیزی را امضا کنند.» (لینک مصاحبه)

*فدراسیون فوتبال: ۱۰ پاداش و ۳ ماه حقوق معوقه پرداخت شد

این پایان تکذیب مسئولان نیست و پرده آخر ماجرا توسط فدراسیون فوتبال اجرا می شود که اظهارات خزانه دار خودش و همینطور مهدی تاج به عنوان رئیس سابق را هم تکذیب کرده است.

برخلاف اظهارات خزانه دار که گفته بود فیفا ۱۰ درصد پاداش کی روش و حقوق عقب افتاده از جام جهانی تا جام ملت ها را پرداخت کرده که صحت ندارد، در بیانیه فدراسیون فوتبال آمده است: «پاداش تخصیص شده به آقای کی‌روش فقط بر مبنای ۱۰ درصد و به علاوه سه ماه حقوق معوقه ایشان بوده که از محل مطالبات نزد فیفا پرداخت شده است.» (لینک بیانیه)

به گزارش ایسنا، بعد از این همه صحبت متناقض و تکذیب های متوالی، به حرف های چه کسی باید اطمینان کرد و آن را باور داشت؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۳-۲۸ ۱۱:۵۳

هر دم ازاین باغ بری می‌رسد. نکته جالب اینه که ساده ترین قرارداد اینطور حاشیه و مشکل داره حالا تصور کن که قراردادهای سیاسی اقتصادی و... که بین ایران و کشورهای دیگه بسته میشه و هیچ وقت سند اون منتشر نمیشه خدا میدونه که مسوولان وقت چه شاهکارهایی خلق کردن.