• چهارشنبه / ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۰:۱۴
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 99032616735
  • خبرنگار : 90047

تنها رکابزن پارالمپیکی: پول کافی برای تهیه دوچرخه استاندارد ندارم

تنها رکابزن پارالمپیکی: پول کافی برای تهیه دوچرخه استاندارد ندارم

تنها دوچرخه سوار پارالمپیکی گفت: با وجود این که تنها دوچرخه سواری هستم که سهمیه پارالمپیک توکیو را کسب کرده‌ام، اما تجهیزاتم قدیمی است و پول کافی برای خرید دوچرخه جدید و استاندارد ندارم.

مهدی محمدی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: از اسفند سال گذشته که اردوهای تیم ملی به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شد از آن زمان تاکنون تمرینات دوچرخه‌سواری خود را با وجود تعطیلی پیست‌ها متوقف نکردم و یک روز در میان صبح‌ها در جاده روزی ۴ ساعت حداقل ۱۲۰ کیلومتر پا می‌زنم و بعدازظهرها کار بدنسازی انجام می‌دهم.

وی گفت: سال گذشته در مسابقات قهرمانی آسیا اندونزی با کسب مدال نقره سهمیه ورودی بازیهای پارالمپیک توکیو را کسب کردم که البته چون بسیاری از کشورها امتیاز ورودی لازم را برای شرکت در پارالمپیک کسب نکرده‌اند، هنوز جدول امتیازبندیها قطعی نشده است.

این دوچرخه‌سوار پارالمپیکی با بیان این که منتظر شروع اردوها هستم، افزود: هنوز هیچ خبری از شروع اردوها از سوی فدراسیون دوچرخه سواری و کمیته ملی پارالمپیک نیست و همچنان تمرینات خود را به صورت غیرمتمرکز در زنجان پیگیری می‌کنم تا ببینیم چه زمانی می‌توانم تمرینات خود را در پیست آغاز کنم.

محمدی با اشاره به پاره‌گی آشیل پای خود گفت: ۲ سال است که از ناحیه آشیل پا دچار مصدومیت هستم، به طوری که بعد از هر بار شرکت در مسابقه به دلیل پاره‌گی آشیل پا مجبور به عمل آن بودم. در حال حاضر نیز بعد از ۴ بار عمل جراحی نسبت به قبل شرایط آن بهتر شده اما عصب پایم آسیب دیده است.

وی اضافه کرد: تغییر زمان بازیهای پارالمپیک توکیو و لغو مسابقات قهرمانی آسیا به دلیل شیوع ویروس کرونا فرصت خوبی است برای من تا آسیب‌دیدگی پایم بعد از چند بار عمل جراحی بهبودی کامل پیدا کند.

تنها دوچرخه سوار پارالمپیکی یکی از مشکلات خود را قدیمی و غیر استاندارد بودن تجهیزات خود عنوان کرد و خاطرنشان کرد: دوچرخه‌ای که با آن تمرین می‌کنم متعلق به سال ۲۰۱۵ است که به دلیل قدیمی و غیراستاندارد بودن کارایی لازم را ندارد. چون پول کافی برای تهیه دوچرخه ندارم مجبورم با همین دوچرخه تمرین کنم.

محمدی ادامه داد: دوچرخه‌سواران حرفه‌ای معمولا بعد از ۶ ماه تا یکسال دوچرخه‌های خود را تعویض می کنند تا از نظر تجهیزات با مشکل مواجه نشوند. در حالی که من ۴ سال است که با یک دوچرخه کار می‌کنم و از استاندارد خارج شده است.

وی در پایان گفت: اگر از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰ که در ۴ دوره مسابقات قهرمانی آسیا موفق به کسب مدال شدم، پاداش‌ها پرداخت می‌شد مشکلی برای تهیه دوچرخه نداشتم اما متاسفانه به دلیل عدم پرداخت پاداش‌ها و نداشتن درآمد، پول کافی برای خرید دوچرخه مدرن و استاندارد ندارم و مجبورم با همین دوچرخه تمرینات خود را دنبال کنم تا ببینیم شرایط چگونه خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha