سردار عباسعلی محمدیان گفت: علی رغم این که استان البرز نسبت به استانهای دیگر همچون تهران و مشهد و .. داری جمعیت کمتری است، اما در بحث نزاع و درگیری رتبه اول را دارد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در کشور به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۱۵۴ نزاع و درگیری رخ میدهد که این عدد در استان البرز به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۶۷۹ نزاع است.
این مقام انتظامی با بیان این که استان البرز در کشور به لحاظ نزاع و درگیری رتبه اول را دارد، بیان کرد: در استان البرز پلیس در روز میانگین ۳۰۰ نزاع را ثبت میکند.
سردار محمدیان با اشاره به کاهش تعداد نزاع های دسته جمعی و برخورد جدی پلیس با این جرائم، تصریح کرد: علی رغم این که در سه ماهه ابتدایی سال به دلیل شیوع ویروس کرونا تردد در سطح شهر کمتر بود اما نسبت به مدت مشابه سال قبل شاهد افزایش سه درصدی میزان نزاع و درگیریها در استان البرز بودهایم.
وی اظهار داشت: از لحاظ جغرافیایی ۷۰ درصد نزاعهای صورت گرفته در شهرستان کرج، ۱۷ درصد ساوجبلاغ، چهار درصد فردیس و ۹ درصد در سایر شهرستانها بوده است.
فرمانده انتظامی استان البرز با اشاره به برخورد جدی پلیس و دستگاه قضائی با نزاعهای دسته جمعی ادامه داد: به دلیل این که نزاعهای دسته جمعی از پیش طراحی شده اند و برای آنها برنامه ریزی از سوی طرفین صورت می گیرد، پلیس و دستگاه قضا با جدیت و بدون اغماض با آنها برخورد می کند.
این مقام انتظامی افزود: در بحث نزاعهای فردی در استان البرز، ۴۸ درصد آن به ایجاد مزاحمت، ۲۵ درصد اختلافات مالی وملکی و ۲۷ درصد اختلافات خانوادگی اختصاص دارد.
وی با بیان این که بیشتر نزاعهای صورت گرفته بر روی مزاحمت و موضوعات کوچک رخ میدهد، خاطرنشان کرد: باید نهادها و سازمانهای فرهنگی از پایه و اساس موضوعاتی مانند فرهنگ آپارتمان نشینی و زندگی شهری را به شهروندان آموزش دهند.
سردار محمدیان با اشاره به لحظهای و کوتاه بودن زمانهای نزاع بیان کرد: حضور پلیس در نقاط شهر محدود است و این دلایل باعث شده تا پلیس با توجه به زیرساختهای موجود نتواند در وقت مناسب در نزاع های صورت گرفته دخالت کند.
فرمانده انتظامی استان البرز ادامه داد: بیشتر نزاعهای صورت گرفته در استان البرز از ساعت ۱۳ الی ۲۱ است که این نشان میدهد آستانه تحمل شهروندان در ساعات خستگی و افزایش مشکلات کاری پایین میآید و میتوان این موضوع را با آموزشهای روانشناسی در استان کاهش دهیم.
وی با بیان این که نزاعهای صورت گرفته ۳۳ درصد به گروه سنی ۲۰ تا ۳۰ و ۴۲ درصد به ۳۱ تا ۴۰ سال اختصاص دارد ادامه داد: در نزاع های صورت گرفته ۷۷ درصد افراد شرکت کننده دارای مدارک تحصیلی دیپلم و زیر دیپلم هستند.
سردار محمدیان با اشاره به این که بیشتر نزاعهای صورت گرفته در حاشیه شهرها صورت می گیرد اظهار داشت: بالا بودن تعداد نقاط حاشیه نشین در استان البرز یکی از دلایل افزایش نزاعهای صورت گرفته در استان است.
فرمانده انتظامی استان البرز با بیان این که تعداد این نزاعها در استان با انجام اقدامات روانشناسی توسط نهاد و سازمانهای دیگر قابل کنترل است ادامه داد: سهم پلیس از ایجاد امنیت استقرار در نقاط شهری نیست و ما به عنوان پلیس طرح موضوع می کنیم و سازمان ها و ادارات باید بر روی آن ها کار کنند.
سردار محمدیان با اعلام آمادگی برای عملیاتی کردن طرح هایی که در پایان نامه دانشجویان ارائه می شود افزود: مسئولان مربوطه باید در بحث فرهنگ سازی و بالا بردن آستانه تحمل مردم اقدامات جدی صورت دهند تا این وضعیت کنترل شود.
فرمانده انتظامی استان البرز در پایان با اشاره به نقش اعتیاد در تعداد نزاع و درگیری های صورت گرفته خاطرنشان کرد: در استان البرز اردوگاه بازپروی معتادان متجاهر وجود ندارد و اگر زیرساخت های لازم در استان فراهم شود ما آمادگی داریم که در ۴۸ ساعت، معتادان متجاهر و در ۱۵ روز همه فروشندگان خرد مواد مخدر را دستگیر کنیم.
انتهای پیام
نظرات