هادی حیدرنیا در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد: هدف از پروژه احداث جایگاههای برداشت آب در نقاط مختلف شهر گناباد علاوه بر تامین آب با کیفیت، در راستای مباحث پدافند غیرعامل است و چنانچه به دلیل حوادث و اتفاقات طبیعی و یا هر دلیل دیگری شبکه آب رسانی داخلی شهر قطع شود این جایگاهها میتوانند به طور موقت آب شرب مورد نیاز شهروندان را در نقاط مختلف شهر تامین کنند.
وی ادامه داد: آب موجود در شبکه آب رسانی نیز از کیفیت خوبی برخوردار است اما آب جایگاههای برداشت، کیفیت بهتری دارد و بعضی از همشهریان از این آب برای تأمین آب شرب روزانه استفاده میکنند.
حیدرنیا بیان کرد: این پروژه یک پروژه مشارکتی است که با مشارکت فرمانداری گناباد، شهرداری، شورایشهر، میراث فرهنگی، اداره اوقاف و اداره آب و فاضلاب گناباد اجرا میشود و در فاز اول آن قرار است 15 جایگاه برداشت آب در نقاط مختلف شهر احداث، بهسازی و یا زیباسازی شوند که در حال حاضر کار احداث 9 جایگاه در حال اجراست.
وی با اشاره به قداست آب در بین مردم افزود: تامین اعتبارات لازم برای اجرای این پروژه توسط خیرین بوده و تا کنون مبلغی بالغ بر 300 میلیون تومان در قالب طرح نذر آب از خیرین جذب شده است.
رئیس اداره آب و فاضلاب گناباد خاطرنشان کرد: جایگاههای برداشت آب به نوعی شیوهای مدرن از آب انبارهای قدیمی هستند و در طراحی آن سعی شده است ازالمانهای سنتی منطبق با فرهنگ شهر از جمله بادگیر، برج و بارو و ایوانهای سنتی استفاده شود.
حیدرنیا گفت: برای اجرای این پروژه حدود 10 کیلومتر حفاری داشتهایم و امیدواریم بر اساس برنامهریزیهای انجام شده تا پایان سال جاری این پروژه تکمیل و پرونده آن بسته شود.
انتهای پیام
نظرات