به گزارش ایسنا، سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، در ششمین جلسه شورای عالی نظام پرستاری کشور، با اشاره به اینکه جامعه پرستاری یک جامعه علمی و پر تلاش است، گفت: این جامعه پر تلاش در زمان بحران کرونا به خوبی در کنار مردم بودند. تا زمانی که مشکلی پیش نیاید شاید خدمات برخی گروهها مشخص نشود. به عنوان مثال تا زمانی که در امنیت کامل هستیم ممکن است متوجه سختیهایی که مرزبانان ما در گرما، سرما و... در مرزها متحمل میشوند نباشیم. من از مجاهدتهای این قشر از خود گذشته تشکر میکنم و امیدوارم در فرصتی حتما بتوانیم از خانواده آن ۱۸ شهید حوزه پرستاری تقدیر کنیم.
وی با بیان اینکه در حوزه سلامت هیچ قانون جامعی نداریم، اظهار کرد: باید قانونی برای نحوه خدمت رسانی، نحوه جذب نیرو، تربیت نیرو و... تعریف شود. در مواردی هم که جسته و گریخته قانونهایی داریم به روال اداری سایر موضوعات با آن برخورد میکنیم.
وی با تاکید بر اینکه پرستاران دارای مهارت که در حرفه هستند باید در تمام مراکز خدماتی با یکدیگر یکسان باشند، ادامه داد: قانون بهرهوری کارکنان سلامت باید ارزیابی شود و به مشکلات آن رسیدگی شود. حالا که قرار است در شورای عالی نظام پرستاری یک مرکز پژوهشها تعبیه شود، بهتر است به بررسی ابعاد برخی موارد این چنینی نیز پرداخته شود. یکی از مشکلات ما این است که قانونهای تصویب شده اجرا نمیشود و شاید این موضوع به آن جهت است که ما زیادی قانون تصویب میکنیم. پرستاران باید پس از قانون گذاری به حق و حقوق خود برسند.
نایب رییس مجلس با بیان اینکه در تمام موارد هم تنها مجلس شورای اسلامی نمیتواند فعالیت کند، تصریح کرد: وزارت بهداشت و شورای عالی بیمه نیز باید در این موضوعات ورود کنند.
قاضیزاده در مورد تربیت نیروی پرستاری، گفت: ما در این حوزه هزینههای متفاوتی پرداخت میکنیم. باید به نحوه تربیت و نوع خدمت دهی پرستار دقت بیشتری کنیم. زمانی که بحث تربیت کمک پرستاران مطرح بود همه به یکباره با نام پرستار شناخته شدند در حالی که خدمت دهی متفاوت بود.
وی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری به دلیل کمبود نیرو در لایههای بینابینی است، ادامه داد: از این رو به دلیل این کمبود بار کاری بر دوش پرستاران افتاده است.
نماینده مردم مشهد در مجلس با اشاره به فراخوان جذب نیروی پرستاری در بحران کرونا و وعده جذب این پرستاران، گفت: وظیفه ما است که برای جذب این عدهای که با قول جذب نیرو در زمان بحران کرونا به کمک ما آمدند فعالیت کنیم و به دنبال حقوق آنها باشیم.
قاضی زاده هاشمی افزود: در شرایطی که وزارت بهداشت حدود ۴۳۰ هزارنفر پرسنل دارد، حداقل انجام وظیفه ما این است که این افراد که در بحران به کمک ما آمدند، در اولویت به کارگیری قرار گیرند.
انتهای پیام
نظرات