• چهارشنبه / ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 99032113446
  • منبع : نمایندگی ایلام

بررسی مشکلات 5 طرح در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در ایلام

بررسی مشکلات 5 طرح در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در ایلام

ایسنا/ایلام در نشست ستاد تسهیل استان ایلام دو طرح مرغداری گوشتی، طرح مجتمع خدماتی و دو طرح مشکل دار اقتصادی مطرح و مصوباتی در راستای رفع مشکلات آنها به تصویب رسید.

«قاسم سلیمانی دشتکی» ، استاندار ایلام،  در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، خواستار ایجاد مجتمع های خدماتی در مناطق پرتردد استان مانند مهران شد و اظهار کرد: مهران یک منطقه استراتژیک و بسیار حائز اهمیت برای استان و کشور است و بایست این مهم مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: با توجه به تردد زوار، کامیونهای حمل بار، وجود شرکت های نفت و گاز، سامانه گرمسیری و طرح احیا و همچنین تردد زوار اربعین نیازمند احداث مجتمع های خدماتی و جایگاه های سوخت در این منطقه از استان هستیم.

استاندار ایلام خواستار همکاری دستگاه های متولی در جذب سرمایه گذاران شد و گفت: ما نیاز داریم تا با حمایت از مجریان مجتمع های خدماتی و هموار کردن مسیر جذب سرمایه‌گذاری موانع را از پیش پای آنان برداریم.

سلیمانی از مجریان طرح‌ها خواست  که با ارائه یک کار کارشناسی و توجیه اقتصادی و فنی طرح خود و اثرگذاری آن در رفع مشکلات استان راه خود در مسیر سرمایه‌گذاری هموار سازند.

وی از بانک های عامل استان خواست با توجه به دستورالعمل حمایت از واحدهای آسیب دیده از کرونا و استمهال تسهیلات آنها ضمن بررسی با این قبیل واحدها همکاری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha