یونس احمدی با اشاره اینکه بهمنظور نظارت بیشتر و فراگیرتر بر مصرف و یا نگهداری فرآوردههای خام دامی مورد استفاده در سردخانه و بخشهای تهیۀ غذای مراکز مختلف خدماتی، تولیدی و یا صنعتی لازم است ناظرینِ بهداشتیِ دامپزشکی در این مراکز فعالیت نمایند، اظهار کرد: در راستای اجرای قوانین مربوطه سازمان دامپزشکی کشور و بهمنظور نظارت بهداشتی با خط سیر از مزرعه تا سفره در خصوص فرآوردههای خام دامی و با تشخیص کمیته سلامت دامپزشکی استان در مواردی لازم است ناظرین بهداشتی مقیم در مراکز خدماتی و تولیدی مستقر شوند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان ایلام، وی با یادآوری این نکته که با استقرار دستیار مسئول فنی بهداشتی در این مراکز گام مهمی در حوزه نظارت بهداشتی دامپزشکی و تأمین سلامت و امنیت غذایی کارکنان برداشته میشود، گفت: لازم است در این خصوص از همکاری فرماندار محترم شهرستان، رئیس محترم دادگستری شهرستان و مجموعه مدیریتی پالایشگاه گاز استان بهخصوص مدیر عامل محترم این مجموعه ارزشمند قدردانی کنم.
انتهای پیام
نظرات